Suwmiarka_3DNewcomer3 months agoproblem z pvz gw2gdy próbuje odpalić pvz gw 2 to muszę czekać długo jak się odpala a później wyskakuje błąd anti cheata (7) (2)
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager3 months agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager3 months agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago673 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago673 Posts
Recent Discussionsplants vs zombie gw2 błąd zapisu mam problem z zapisem w grze plants vs zombie gw 2 i nie moge sie polaczyc z serwerami czy ktos wie jak to naprawic? Plants vs zombies Cześć. Od 12.03 mam problem z wejściem do gry. Komunikat utracono połączenie z Xbox live. Czy u was nadal występuje problem ? Nigdzie nie ma żadnej informacji o usterce serwerów. Kalendarz BUG chciałbym spytać dlaczego z kalendarza zniknął mi mega gatling pea miałem dostać go za darmo a teraz nagle zniknął i jakby go nigdy nie bylo (CM: Thread moved from EN PvZ2 to PL PvZ2. Please post i...straciłem konto w plants vs zombies mam mój stary player ID i chciałbym odzyskać moje konto. stare id: [edytowane przez EA_Kuba] nowe Id: [edytowane przez EA_Kuba] chce przewrócić konto bo kupywałem premium planty PvZ gw2 nie działa klawiatura i mysz Pobrałem grę i uruchamia się prawidłowo ale po wejściu do gry nie działa mi klawiatura i mysz nie mogę się poruszać obracać strzelać czy używać umiejętność oraz nie jestem w stanie wejść w menu w grz...