Suwmiarka_3DNewcomer1 month agoproblem z pvz gw2gdy próbuje odpalić pvz gw 2 to muszę czekać długo jak się odpala a później wyskakuje błąd anti cheata (7) (2)
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 month agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 7 days ago669 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 7 days ago669 Posts
Recent DiscussionsPodzielony ekran nie działa o co chodzi ? Pomocy! Hey. Wcześniej działała opcja podzielnego ekranu teraz wyskakuje taki komunikat jak w załączonym pliku. O co chodzi ? Poproszę o pomoc nie dostanie roślinki z turnamentu witam. dziś się skończył pierwszy etap turnamentu pokazuje mi że mam 518 koronek. czyli powinienem mieć roślinne ale jej nie mam bardzo jest mi smutno, jednocześnie byłem na początku zdziwiony po 6 g...Nie mogę odpalić gry hej nie moge wejsc do gry i wyskakuje mi takie cos potrzebuję pomoc od personelu pvz gw2 deluxe dostałem pvz gw2 deluxe, zainstalowałem a potem przeskoczyło na stare konto, wylogowałem się ze starego konta, zalogowałem się na te konto a potem nie mam nagród deluxe nie wiem dlaczego, ale te nag...xp Po zakończonym meczu XP cofa mi się do stanu sprzed meczu, natomiast waluta w grze zostaje na poziomie po meczu. Co mogę z tym zrobić? PVZ GW2