Suwmiarka_3DNewcomer6 months agoproblem z pvz gw2gdy próbuje odpalić pvz gw 2 to muszę czekać długo jak się odpala a później wyskakuje błąd anti cheata (7) (2)
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager6 months agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager6 months agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 13 hours ago697 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 13 hours ago697 Posts
Recent Discussionsi have isue with starting game when i lauch a game it says to redownload somthing (i cant rememmber) i tride every tutorial how to fix it doesnt works please help me fixing this bc i wanna to play ;( Serwery GW2 (PC) Cześć, szczerze od paru dni, a tak naprawde to od jakis 2 lat, jest problem z serwerami. Dokładnie chodzi o to, że albo każdy jest niewidzialny oraz ma 1hp, albo, gdy postać umiera to wybucha i zabij...Mnożnik EXP i postęp questów cofa się po multiplayer (PC, EA App) Cześć, Mam około 500 godzin w PvZ Garden Warfare 2 i nigdy wcześniej nie miałem tego problemu. Od wczoraj mój mnożnik EXP spadł do 1.75 (naturalny spadek z powodu przerwy w graniu). Zrobiłem questy,...brak zapisu odebrania nagrody za 10 lvl czy tylko ja mam taki problem ze jak mam 10lvl na postaci i idę odebrać 20k to nie zapisuje mi progresu odebrania nagrody ale valuta za to zostaje na koncie i mogę cały czas odbierać ta nagrodę i nie...DZIENNE WYZWANIE dzisiejsze dzienne wyzwanie jest niemozliwe do przejscia prosze to zmienic