Forum Discussion
Razer Synapse odinstalowałem - nie pomogło
Uruchomiłem komputer w trybie czysztego rozruchu - nie pomogło
Nadal po kliknięciu przycisku graj - czarne okno. Następnie znika, a pokazuje sie jakby blokada EAC dla niezaufanego pliku .dll Kasperskiego
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
@N8Nicolas Dzięki za informacje 🙂
Przejdź do folderu "EasyAntiCheat" znajdującego się w folderze instalacyjnym gry (C:\Program Files (x86)\Origin Games\PVZ Battle for Neighborville\EasyAntiCheat) i uruchom jako administrator "EasyAntiCheat_Setup". Po uruchomieniu kliknij "Napraw usługę".
Z racji tego, że komunikat wskazuje też na program antywirusowy to upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki.
Prześlij też zrzut ekranu błędu, który Ci się pojawia 🙂
- 6 years ago
Dodam, że komunikat jest od Easy Anti Cheat, czyli Kaspersky jest problemem dla EAC, a nie EAC dla Kasperskiego.
- 6 years ago
witam
bardzo proszę o pomoc gra zaczyna sie włączać a następnie pojawia się czarny ekran i nie mozna nic zrobić .
W załączeniu dxdiag .
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
@Kwasik401 Specyfikacja Twojego komputera jest poniżej minimalnych wymagań - skontaktuj się z nami bezpośrednio odnośnie zwrotu gry 🙂
@LeonPL_PRO Zauważyłem, że sterowniki do Twojej karty graficznej (NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti) są niezaktualizowane. Ich najnowszą wersję możesz pobrać stąd 🙂 Sugerowałbym, abyś wykonał czystą instalację.
@yd8hpairtdqg Jeśli wykonałeś wymienione w tym wątku kroki i nie przyniosło to efektu - prześlij nam DxDiag 🙂
- 4 years ago@EA_Kuba Co jeśli to nie pomaga ?
- 6 years ago
Witam. U mnie na jednym stanowisku podobnie jak u przedmówcy. Zaś na drugim stanowisku PC i trzecim wykrywa że mam za stare sterowniki co jest nie prawdą bo np. Geforce GT 630m nie występują tak nowe sterowniki. Po zmianie na kartę zintegrowaną gra się uruchamia do pewnego momentu i wyświetla się komunikat że błąd połączenia z serwerem EA. Zaś inna gra plants vs zombies gw2 uruchamia się i nie ma problemu z serwerem EA.
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 9 hours ago