Forum Discussion

xfmsqyj10ftd's avatar
xfmsqyj10ftd
New Novice
26 days ago
Solved

Problem

Kupiłem ofete pożeracza zmierzchu za 34zł w pvz gw2 i niedostałem ani jednej rzeczy z tego  pakietu

• Hej xfmsqyj10ftd​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc bezpośrednio w kwestiach związanych z zamówieniami/ brakującą zawartością w grze, ale mam nadzieję, że poniższe wskazóki i tak okażą się dla Ciebie pomocne.

• sprawdź status swojego zamówienia na swoim profilu PSN - czy jest ono przetwarzane, czy już zakończone
    • upewnij się, że zamówienie zostało wykonane z poziomu konta, na którym posiadasz grę podstawową
    • odczekaj 24h od zrealizowania zamówienia, wyłącz grę i odłącz konsolę od zasilania na 3 min.

W przypadku, jeśli te wskazówki nie pomogły, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej xfmsqyj10ftd​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc bezpośrednio w kwestiach związanych z zamówieniami/ brakującą zawartością w grze, ale mam nadzieję, że poniższe wskazóki i tak okażą się dla Ciebie pomocne.

• sprawdź status swojego zamówienia na swoim profilu PSN - czy jest ono przetwarzane, czy już zakończone
    • upewnij się, że zamówienie zostało wykonane z poziomu konta, na którym posiadasz grę podstawową
    • odczekaj 24h od zrealizowania zamówienia, wyłącz grę i odłącz konsolę od zasilania na 3 min.

W przypadku, jeśli te wskazówki nie pomogły, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 4 days ago
667 Posts