Forum Discussion

NetromXD's avatar
6 years ago
Solved

Przenoszenie postaci

Dzień dobry. Dzisiaj zakupiłem PvZ2 Garden Wefare i posiadam również PvZ Garden Wefare część pierwszą. Czy można jeszcze przenieść postacie z pierwszej do drugiej części? Dziękuję.

• Postacie z pierwszej części gry można było przenieść przez rok od momentu wydania gry (2016r.). Obecnie nie ma takiej możliwości ☹️ 

Can I transfer characters?

Yes, for up to a year post-launch, we will be giving all players of the original Garden Warfare the ability to transfer almost all the characters they have unlocked into Garden Warfare 2 right from launch. The only exception being the four promotional characters: Berry Shooter, Citrus Cactus, Chester Chomper and Dr. Chester.

źródło

@kubaxxxxx1 Połączyłem Twój post z innym gdzie zostało zadane to samo pytanie 🙂

2 Replies

• Bardzo chciałbym przenieść postacie z 1 części gry do drugiej wiem że nie jest to już możliwe ale dało by się przenieść te postacie może jakiś wyjątek dla mnie?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Postacie z pierwszej części gry można było przenieść przez rok od momentu wydania gry (2016r.). Obecnie nie ma takiej możliwości ☹️ 

Can I transfer characters?

Yes, for up to a year post-launch, we will be giving all players of the original Garden Warfare the ability to transfer almost all the characters they have unlocked into Garden Warfare 2 right from launch. The only exception being the four promotional characters: Berry Shooter, Citrus Cactus, Chester Chomper and Dr. Chester.

źródło

@kubaxxxxx1 Połączyłem Twój post z innym gdzie zostało zadane to samo pytanie 🙂

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.629 PostsLatest Activity: 2 hours ago