Forum Discussion
Czy to serwery?
Dla tej gry nie ma statusu serwera. Sprawdzałem na help EA.
Restart routera.
Nie pomogło.
Zimny start konsolo.
Nie pomogło.
DNS
Nigdy nie miałem problemów z DNSami.
Zrywanie połączenia.
Bardzo rzadko. Mam kilka różnych aplikacji/urządzeń w domu i działają bez problemów.
Połączenie routera z konsolą.
Przewodowe.
Tak jak pisałem wcześniej gram w grę Zombie vs Planst: Battle for Neighborville. Gra również wymaga połączenia z serwerami EA. Chyba tylko raz miałem problem z połączeniem ale komunikat mówił że problem leży po stronie EA (zombie przegryzły przewody 🙂)
Jakieś inne pomysły?
Hej @agi_bagi_2020
Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie powyższych rozwiązań 🙂
Czy Twoja konsola jest ustawiona jako podstawowe urządzenie? Sprawdź proszę również, czy taki sam problem pojawi się na nowo utworzonym koncie PSN, powiązanym z nowym kontem EA.
- 5 years ago
Założyłem dwa nowe konta PS Network i EA. Kont nie powiązałem.
Uruchomiłem grę.
Gra próbuje połączyć się z serwerem EA. Bez skutku.
I tutaj dziwi mnie fakt, iż gra nie pyta mnie o konto EA. W przeciwieństwie do gry "Plants vs Zombies Battle for Neighborville". Po uruchomieniu "Plants vs Zombies Battle for Neighborville" gra zapytała mnie o konto EA.
Później powiązałem dwa konta ale efekt bez zmian. Gra nie działa.
- 5 years ago
Jakieś propozycję rozwiązania?
Grę kupiłem w PS Store.
Może spróbować zareklamować?
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @agi_bagi_2020
Dzięki za sprawdzenie powyższych kroków (rozumiem, że konsola ustawiona jest jako podstawowe urządzenie ? 🙂 ).
Poproszę jeszcze, abyś sprawdził czy komunikat pojawia się również kiedy konsola jest całkowicie odłączona od internetu (z poziomu konsoli, lub odłączając od konsoli kabel Ethernet)
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 5 days ago