Forum Discussion

Iritek's avatar
6 years ago

PvZ Czarny ekran

Mam problem z uruchomieniem gry. Po załadowaniu się Anty Cheatu pojawia się czarny ekran i po chwili wyrzuca do origin. Sterowniki wszystkie aktualne. Proszę o rozwiązanie tego problemu. Czysty rozruch też nie pomaga, aktualizacja jest aktualna. Jak coś to mam wersję próbną.

4 Replies

• Mam dokłądnie ten sam problem: najnowsze sterowniki NVidia, AMD Ryzen 5 2600, 24GB RAM, gra zainstalowana na dysku M.2 i nic, kompletna porażka.

Uprzedzając - konto WINDOWS nie zawiera polskich znaków (nie wiem , czemu miałoby to mieć jakieś znaczenie).

Czyżby PvZ: BVN miało być pierwszą grą, do której to gracze muszą się dostosować, zamiast wydawca naprawić błędy?

Pozdrawiam

• Mam dokładnie ten sam problem tylko zamiast czarnego ekranu od razu mnie wywala do origins. Tylko że ja byłem w grze i przy robieniu zadań dla nowych graczy zmieniłem z postaci Peashootera na Shadow Capa i shadow capowi było tylko oczy widać i był ciągle w ruchu po wyłączenie gry nastąpił błąd który opisałeś a wszystkie sterowniki u mnie są zaktualizowane. Mój komputer ma Nvidia GTX 1650, 16 GB RAMu, Intel Core i5-2400 CPU 3.10 GHz.

Ja dopiero co grę kupiłem i już chyba pieniądze poszły w błoto. 

☹️

• Cagney1337's avatar
    Cagney1337
    6 years ago

@Iritek  Powiadomienie mi przyszło "Pakiet EASY ANTI-CHEAT nie został zainstalowany poprawnie" może to przez to jest ten błąd?

• BimkyGuy's avatar
    BimkyGuy
    6 years ago

Trzeba włączyć Origin jako administrator. Później przejść do folderu z grą i ją również włączyć jako administrator.

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.629 PostsLatest Activity: 3 days ago