Forum Discussion

wiiktorr11's avatar
6 years ago
Solved

Pytanie o nowy numer seryjny do gdy

Dzień dobry. W ubiegłym roku kupiłam dziecku płytę Plants vs Zombies GW2. Zainstalowałam Origin i wpisałam nr seryjny. mimo tego nie mogliśmy uruchomić gry.  Dziś ponownie zainstalowałam origin ale nie pamiętam na jakim koncie wtedy instalowałam. Pisze, ze kod juz wykorzystano. Pytaniem moim jest czy można gdzieś kupić nowy nr seryjny do tej gry. Prosze o odpowiedz kogoś z obsługi  na maila [edit: email address removed]

• Dzień dobry @wiiktorr11  🙂

Zaproponuję Pani kontakt z supportem telefonicznie. Może zdołają na podstawie zdjęcia kodu odszukać do jakiego adresu email został przypisany i wtedy to Pani ułatwi sprawę 😉 PS Proszę nie udostępniać tego kodu tutaj na forum oraz osobą postronnym.

Opcje kontaktu:

- platformy EA ,

- LIVECHAT - kontakt tylko w języku angielskim

- lub poprzez bezpośredni kontakt telefoniczny:

Tel. +48 (22) 397 08 40 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00

Pozdrawiam,

Sebastian

2 Replies

• 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    6 years ago

Dzień dobry @wiiktorr11  🙂

Zaproponuję Pani kontakt z supportem telefonicznie. Może zdołają na podstawie zdjęcia kodu odszukać do jakiego adresu email został przypisany i wtedy to Pani ułatwi sprawę 😉 PS Proszę nie udostępniać tego kodu tutaj na forum oraz osobą postronnym.

Opcje kontaktu:

- platformy EA ,

- LIVECHAT - kontakt tylko w języku angielskim

- lub poprzez bezpośredni kontakt telefoniczny:

Tel. +48 (22) 397 08 40 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00

Pozdrawiam,

Sebastian

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @wiiktorr11 

Przeniosłem Twoje pytanie do części forum poświęconej innym grom z serii Plants vs. Zombies - tutaj zdaje się lepiej pasować 🙂 

Zgodnie z tym o czym wspomniał @1Guma, jeśli nie możesz przypomnieć sobie gdzie została zarejestrowana gra, będziesz musiała skontaktować się z nami bezpośrednio. Możesz w tym celu np. zamówić z nami rozmowę telefoniczną 🙂

Oznaczę odpowiedź @1Guma jako rozwiązanie :eahigh_file:

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.631 PostsLatest Activity: 22 days ago