Forum Discussion

st2vszeyl00k's avatar
st2vszeyl00k
Newcomer
4 hours ago

Ranga 6969

Moja ranga w grze Plants vs. Zombies Garden Warfare 1 nagle zmieniła się na 6969. Wcześniej wynosiła ona 17. Straciłem również dostęp do dwóch podstawowych umiejętności klasy All-Star; w albumie naklejek (Stickerbook) widnieją one teraz jako „???”. Nie zmieniałem rangi celowo ani nie używałem kodów. Proszę o pomoc w przywróceniu właściwych postępów/rangi oraz brakujących umiejętności. Mogę dostarczyć zrzuty ekranu przedstawiające rangę 6969 oraz brakujące umiejętności klasy All-Star. 

Ps. I też nie moge drona do kaktusa zdobyć 

1 Reply

• Mam dokładnie to samo na swoim koncie (kuba23412). Też miałem niską rangę (6) i po wejściu do lobby multiplayer automatycznie dostałem rangę 6969. U mnie z kolei poziomy postaci zablokowały się na wartości 872. Przez to nie mam dostępu do wyzwań. Wygląda na to, że dzisiaj wieczorem hakerzy masowo niszczą konta polskim graczom na PC. Mam nadzieję, że support szybko to zauważy i zresetuje nam profile.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 4 hours ago
705 Posts