Anonymous9 years agoRe: GRA NIE DZIAŁAMój problem z działaniem gry jest identyczny... pomocy...DxDiag_LenovoYoga.txt111 KB
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 9 years ago662 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 9 years ago662 Posts
Recent DiscussionsNie można przejść dalej do gry PVZ GW1 na ps5 Brak możliwości gry PVZ GW1 na konsoli PS5. Błąd kompatybilności kontrolera z opcją w grze zaważającej na możliwości samej rozgrywki: Witam! Odkąd kupiłam PvZ Garden Warfare I (Na konsoli PlayStati...Plants vs. Zombies, nie masz do tego dostepu. Pobieranie zostalo anulowane. Witam zakupilem i gralem w Plants vs Zombie 2, kilka lat temu, teraz chcialem wrucic do gry mam ja w bibliotece gier ale jak wciskam pobierz, zaczyna pobierac i wyskakuje komunikat. Nie masz do tego...Problem Kupiłem ofete pożeracza zmierzchu za 34zł w pvz gw2 i niedostałem ani jednej rzeczy z tego pakietu Problem z kupnem Witam kupiłem pakiet pożeracza zmierzchu za 34zł po czym nie dostałem anie jednej rzeczy z tego pakietu może ktoś wytłumaczyć czemu? PLANTS VS ZOMBIES GW2 problem z uruchomieniem gry Plants vs Zombies GW2 PROBLEM Z URUCHOMIENIE GRY Witam! Mam problem z uruchomieniem gry Plants vs Zombies GW2. Instalacja przebiegła pomyślnie. Gra nie otwiera się. Znalazłam podobny problem do mo...