wiola33853 years agoRe: Nie chce mi się włączyć gra@kreatora Mam problem z grą plants&zombies 2 na mój telefon Tphone.
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 6 hours ago665 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 6 hours ago665 Posts
Recent DiscussionsPodzielony ekran nie działa o co chodzi ? Pomocy! Hey. Wcześniej działała opcja podzielnego ekranu teraz wyskakuje taki komunikat jak w załączonym pliku. O co chodzi ? Poproszę o pomoc nie moge dołaczyc do gry wielosowbowej siemka kupiłem pvz gw2 i jak szuka mmeczu to nigdy nie wyszukuje pomimo ze graczy jest 8k o oc chodzi Nie mogę odpalić gry hej nie moge wejsc do gry i wyskakuje mi takie cos problem z nietypowym 46owaniem kiedy wszedłem do pvz gw2 zobaczyłem że miałem maksymalną rangę mimo że wcześniej moja ranga wynosiła 3066 każda moja postać była wymasterowana i to nie był żaden wizualny bug gdyż nawet ich nie mo...Problem Kupiłem ofete pożeracza zmierzchu za 34zł w pvz gw2 i niedostałem ani jednej rzeczy z tego pakietu