Forum Discussion

Nalesinikowiec's avatar
2 years ago
Solved

Serwery Plants vs Zombies Graden Warfare 2

Od kilku dni serwery gry wieloosobowej w Plants vs Zombies Garden Warfare 2 mi nie działają, zarówno z regionem Europa jak i Ameryka Północna. Próbowałem restartować grę i komputer, ale nic nie pomag...
  • trbn75's avatar
    trbn75
    2 years ago

I nie pomoże ☹️ Taki sam problem był 2 miesiące temu) Ostatnio przez 8 dni nie było dostępu do serwerów. Problem rozwiązał się sam. Też  próbowałem  resetować router, odinstalowywać  grę, odinstalowywać  EA  nic to nie dało  wiec  szkoda czasu na  to.  Na innych zagranicznych forach też są podobne posty. 4 dni temu  był problem z serwerami Europa ale dało się grać na innych. Trzy dni temu zaczęły  się problemy z  Ameryką Północną(  niby łączył się  z serwerem ale przy wczytywaniu  kwiatuszek się kręcił  i kręcił  i.......po  5 minutach  wywalało z serwera   bo miałem inne rzeczy do roboty 👿 ).  Od wczoraj nie ma żadnej gry  multi. Nawet ratusz nie działa  ☹️ Zresztą  i tak ostatnio nie da się już grać przez nieśmiertelnych i zmodowanych graczy. Ea nic z tym nie robi no może po za tym,  ze jak ktoś przesadzi z modami to resetuje taki serwer i wywala graczy. A gdzie jest PunkBuster.......... Mam przegrane w PvZ GW2  ponad 4000 godzin i jakoś nigdy nie modowałem tej  gry bo i po co. Dziwne jest to, że serwery z PvZ BfN  normalnie działają.......?  Pozdrawiam

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.631 PostsLatest Activity: 2 months ago