Serwery Plants vs Zombies Graden Warfare 2
- 2 years ago
I nie pomoże ☹️ Taki sam problem był 2 miesiące temu) Ostatnio przez 8 dni nie było dostępu do serwerów. Problem rozwiązał się sam. Też próbowałem resetować router, odinstalowywać grę, odinstalowywać EA nic to nie dało wiec szkoda czasu na to. Na innych zagranicznych forach też są podobne posty. 4 dni temu był problem z serwerami Europa ale dało się grać na innych. Trzy dni temu zaczęły się problemy z Ameryką Północną( niby łączył się z serwerem ale przy wczytywaniu kwiatuszek się kręcił i kręcił i.......po 5 minutach wywalało z serwera bo miałem inne rzeczy do roboty 👿 ). Od wczoraj nie ma żadnej gry multi. Nawet ratusz nie działa ☹️ Zresztą i tak ostatnio nie da się już grać przez nieśmiertelnych i zmodowanych graczy. Ea nic z tym nie robi no może po za tym, ze jak ktoś przesadzi z modami to resetuje taki serwer i wywala graczy. A gdzie jest PunkBuster.......... Mam przegrane w PvZ GW2 ponad 4000 godzin i jakoś nigdy nie modowałem tej gry bo i po co. Dziwne jest to, że serwery z PvZ BfN normalnie działają.......? Pozdrawiam