Forum Discussion

tommroz1's avatar
7 months ago
Solved

Straciłem postępy w grze

Po ostatniej aktualizacji straciłem wieloletnie postepy w grze 

Zostałem oszukany przez EA które usuneło moje postępy w grze 

Straciłem wszystkie zakupione rzeczy w grze i oczywiście nikt mi nie jest w stanie pomóc !!!!

EA oszukuje swoich graczy / klientów 

• Dopiero po dokonaniu tego wpisu ktoś się zajął tematem i przywrócił zapisany stan gry 

Warto walczyć do końca o swoje 

3 Replies

• Po kontakcie z konsultantem EA proponowane jest mi rozpoczęcie gry od początku 

SUPER SUPER po tylu latach i postepach w grze 

Widzę że nie jestem jedyny w tym problemie !!!!!!!!!

BRAWO EA !!!!!!

• Dopiero po dokonaniu tego wpisu ktoś się zajął tematem i przywrócił zapisany stan gry 

Warto walczyć do końca o swoje 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @tommroz1 

Dziękuję Ci, że podzieliłeś się z nami swoją historią. Super też słyszeć, że możesz kontynuować swoje wieloletnie postępy! :eahigh_five Czyli Twoja historia ma swój happy end.

Chcę jednak wyjaśnić, że forum AHQ to społeczność graczy EA, gdzie głównie gracze pomagają sobie nawzajem. W związku z tym, nie mamy dostępu do Twojego konta, aby zweryfikować stan Twoich postępów. Niemniej jednak, cieszę się, że udało Ci się wrócić do rozgrywki z pełną listą Twoich wszystkich dokonań.

Poprawiłam temat Twojego postu by lepiej oddawał naturę opisanego problemu.

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.629 PostsLatest Activity: 9 hours ago