Forum Discussion
Problem jest spowodowany tym że jeden gracz nie ma wykupionego pakietu XBOX Live Gold lub PS+. Ewentualnie jest to konto osoby niepełnoletniej.
Posiadacze kont osób niepełnoletnich nie mogą korzystać z trybów gry online.
Ze względu na brak dostępu do trybu online oraz sklepu Origin, konta osób niepełnoletnich nie mogą również korzystać z abonamentu Origin Access ani kart upominkowych EA.
Pozdrawiam.
- 6 years ago@CapitanRoyon Czyli rozumiem ze jezeli ja mam golda na swoim koncie i bede chcial zagrac z dzieckiem na dwoch padach to druga osoba tez musi miec swoje konto i golda?bo przy dodaniu goscia nie dziala.
- 6 years ago@djcrystek89 Jezeli grasz na jednej konsoli na dwa pady nie powinno być problemu.
- 6 years ago@CapitanRoyon No wlasnie tak wlasnie chcialem grac a komunikat sie wyswietla i nie da sie wlaczyc drugiego gracza
- EA_Kuba6 years agoCommunity Manager
Hej @djcrystek89
Zacznij od ustawienia swojej konsoli jako "Twojej domowej konsoli", w ten sposób udostępnisz wszystkie gry zainstalowane na niej dla wszystkich zalogowanych użytkowników:
Podczas zmiany konsoli domowej wszystkie licencje urządzenia dotyczące zawartości cyfrowej są przenoszone na nową domową konsolę Xbox. (...) Innymi słowy, gdy zmieniasz domową konsolę Xbox, przenosisz dostęp do swojej zawartości na nową domową konsolę Xbox i będzie ona dostępna dla każdej osoby, która zaloguje się do tej konsoli.
Jeśli Twoje dziecko ma już założone swoje konto Xbox na konsoli, a komunikat nadal się pojawia, może być to związane z ograniczeniami dostępu do rozgrywki sieciowej dla kont dzieci:
Dostęp do funkcji online w przypadku kont osób niepełnoletnich
Limity dotyczące zawartości, gdy do konsoli Xbox One jest zalogowana osoba dorosła i dziecko
- 6 years ago
@EA_KubaKonsola ustawiona na domowa lecz komunikat dalej wystepuje? Proces gry wyglada tak ze na konsoli jest jedno moje konto na ktorym dziecko gra wiec bez ograniczen wchodze do gry wieloosobowej wlaczam drugiego pada dodaje goscia i naciskam dolacz do rozgrywki i wtedy wyskakuje komunikat.
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 3 days ago