Forum Discussion

RYDER_3566's avatar
2 years ago
Solved

Utracone postępy i konto w pvz2

Witam około miesiąc temu zaktualizowałem pvz 2 na systemie iOS i utraciłem dosłownie cały postęp poza osiągnięciami w Game Center pisałem już 4 razy do supportu EA i jedyne co się zmieniło w tej sprawie to to że odzyskałem płatne dodatki ale i tak na nie odpowiednim poziomie próbowałem wszystkiego aby odzyskać konto z poziomu samej gry jednak bez sktutków utraciłem nawet mój nick nie wiem co się stało z player ID bo nie pamiętam jakie miałem przed utraceniem postępów. Jeśli to coś pomoże to mój nick w pvz 2 to pogi

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @RYDER_3566 

Przykro mi z powodu problemów z utraceniem postępu w grze. 

Niestety, z poziomu forum nie jesteśmy w stanie rozwiązać problemów związanych z kontem. 

Informacje na temat zapisu postępu w grach mobilnych znajdziesz w poniższym artykule:

Jak zapisać postępy w grze mobilnej EA

• Próbowałem odzyskać konto z poradnika EA Help i się niestety nie udało a byłem zalogowany przez Game Center więc się wylogowałem i zalogowałem i nadal nie mogę odzyskać konta i postępów

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.647 PostsLatest Activity: 12 hours ago