Forum Discussion
@Kronoltesty dodatkowo upewnij się, że logujesz się do właściwego konta.
- jeśli grasz na konsoli upewnij się, czy włściwy profil jest obecnie zalogowany; sprawdź także czy do Twojego profilu EA jest połączone konto z konsoli (Sprawdź stronę Połączeń w ustawieniach konta EA)
- jeśli grasz na PC; sprawdź czy logujesz się odpowiednim mailem (przetestuj także logowanie przez EA ID, czyli Twój psudonim); na stronie swojego profilu EA przejrzyj dane takie jak data utworzenia konta (np. czy pokrywa się z datą dołączenia do gry); historia transakcji (jeśli gra była kupiona przez sklep EA znajdziesz numer zamówienia jako potwierdzenie, że to właściwe konto)
Dostałem odpowiedź:
Konika: Panie Jan, przepraszam za niedogodności. Proszę pozwolić mi poinformować, że ten problem jest zgłaszany przez kilku zawodnicy na całym świecie, a najlepszą rzeczą jest to, że jest to już znany problem dla naszego zespołu Studio. Proszę się nie martwić, zostanie to naprawione tak szybko, jak to możliwe, jesteśmy z Panem/Panią w rozwiązaniu tego problemu.
Jest to pisane przez tłumacza (tak sądzę). Według supportu na czacie, problem jest globalny i znany jednak nie jestem w stanie znaleźć oficjalnej informacji o tym. Straciłem postęp w grze na którą wydałem realne pieniądze i spędziłem w niej setki godzin. Czy jest jakaś oficjalna informacja dotycząca tego problemu?
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 9 hours ago