Forum Discussion

michao11's avatar
michao11
Seasoned Novice
26 days ago

Wymaksowane osiągi oraz rozłączanie

Pierwszy temat: Niestety hackerzy mają się dobrze, do takiego stopnia, że moje osiągi postaci wraz z poziomem zostały wymaksowane. Czy jest opcja przywrócenia poprzedniego stanu? (PS. Czy system może mnie ukarać za ten stan rzeczy?) - załączam film

Drugi temat: Często się zdarza wyrzucenie z sesji, mimo, że mam silne stabilne łączę.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej michao11​

Problem może być powiązany z istniejącą aktualnie sytuacją w grze. Nie mniej by mieć pewność, możesz spróbować kilku kroków:

1. Jeśli masz taką możliwość połącz komputer kablem bezpośrednio z routerem (pomijając switch). Rozumiem, że może to być trudne, nie mniej jeśli istnieje taka opcja - warto to sprawdzić.
    2. Zresetuj swoje połączenie wedle instrukcji poniżej:
    Czyszczenie pamięci podręcznej DNS/resetowanie połączenia internetowego. | EA Forums - 7419444 
    3. Spróbuj zmienić DNS (np. na Google: 8.8.8.8 / 8.8.4.4)
    4. Jeśli na komputerze zainstalowane są programy do "polepszania" połączenia np. Killer Network Service, wyłącz je na czas uruchomienia gry.
    5. Jeśli zawsze grasz o mniej więcej tej samej godzinie w ciągu dnia, sprawdź czy problem będzie pojawiać się kiedy zagrasz o innej.

• michao11's avatar
    michao11
    Seasoned Novice
    25 days ago

- mam połączenie z kompa przez kabel internetowy do głównego switcha, który z kolei jest połączony do routera, który łączy się światłowodem ze Światem.
    - wyrzuca podczas grania tak randomowo (nie ma na to zasady). Może być to też powiązane z obciążeniami serwera przez typków co tam robią hackerskie eldorado? 🤔

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej michao11​ 

Odnośnie pierwszego tematu - tak jak wspomniałem w tym wątku: przekazałem informację na temat tego problemu dalej. W tej chwili nie mam innych wiadomości do przekazania. Nie mniej jeśli się to zmieni - niezwłocznie dam Ci znać! 

Temat drugi jest nieco bardziej złożony i będę potrzebował więcej informacji na temat tego co się dzieje. 

Czy pojawiają się jakieś błędy systemowe? 
    W jaki sposób Twój komputer łączy się z internetem? 
    Czy wykonywałeś jakieś kroki związane z optymalizacją połączenia? 
    Czy problem z rozłączeniami objawia się w jakiś określony sposób (w konkretnym punkcie meczu) czy również np. w menu głównym?

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 2 days ago
688 Posts