Forum Discussion

Dakasx's avatar
8 years ago

[#] Cofnięty LvL progres - badany problem

Witam Serdecznie !

Mam dziwny problem mój progres klas został cofnięty lub usunęty, lecz najdziwniejszą rzeczą w tej sytuacji jest to, że znikły tylko i wyłącznie moje lvl na klasach, bohaterach, które wczoraj i przedwczoraj wbiłem. Dość absurdalna sytuacja gdzie mam karty z 20 + LvL, ale nie mogę ich już ulepszyć, gdyż nie mam odpowiedniego LVL, chociaż wczoraj go miałem.

Proszę was o pomoc, bo to walka z wiatrakami w moim przypadku, nie mam ochoty wbijać ponownie tego samego.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

P.S Przepraszam, jeżeli taki temat już istnieje.

5 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

dokładnie ta sama sytuacja. Wczoraj lvl 49 a dziś 46. Sytuacja o tyle irytująca że lvl 50 jest ostatnim do platyny. Już raz była sytuacja że postępy nie były zapisywane po wyjściu z gry. EA przepraszał, rzucił jakiś dodatek i po sprawie. Teraz jestem wściekły ;(.

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@t5exf1j3sird @Dakasx 

Otrzymaliśmy zgłoszenia również od innych graczy na różnych platformach, dlatego studio na chwilę obecną bada sprawę. Prosimy o cierpliwość.

Aktualizacja 05/06/18

Dnia 02 i 05 czerwca zostały wypuszczone aktualizacje po stronie serwera, mające na celu rozwiązanie problemu z utratą progresu w grze. Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. 

• Dakasx's avatar
    Dakasx
    8 years ago
    Widocznie zostaje nam tylko czekać i nie grać.. Bo jak przywrócą progres to stracimy to co wbiliśmy ponownie znając życie, no cóż.. Dzięki za odpowiedź i trzymajmy kciuki za studio badające sprawę na chwilę obecną 🙂
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

LvL progres przywrócony. Są zapisane wcześniej osiągi plus to co wbijałem wczoraj. Pozdrawiam

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Za to u mnie wczoraj ranga z niewiadomych przyczyn spadła z 46 na 13. Czy da się jakoś naprawić? Pozdrawiam.

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,291 PostsLatest Activity: 14 days ago