Forum Discussion

D3H4tokox's avatar
5 years ago

błąd Gry

Witam ostatnio zakupiłem grę Star wars Jedi fallen order która jest świetna ale jest jeden koszmarny błąd ponieważ gram na klawiaturze i myszce i w grze są takie liny elektryczne które zawsze coś uruchamiają na początku na mapie zeffo (nie wiem czy dobrze piszę ) zauważyłem błąd że nie da się puścić tej liny ale sobie poradziłem podłączając ją. Ale na mapie Ilum  już jak wezmę taką linkę to nie mam jej gdzie podłączyć , więc resetuję grę i znowu i znowu. Na kontrolerze nie ma z tym problemy klikasz B lub kółko i puszczasz a na klawiaturze i myszce nie da się więc albo muszę wrócić grę albo kupić kontroler  chyba że naprawicie ten błąd podsyłam zdjęcie w pliku

Pozdrawiam.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @D3H4tokox 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 🙂

Tutaj znalazłem filmik na którym, ta zagadka została rozwiązana przez gracza na PC.  

• Nie naprawiono żadnego błędu, dalej nie można odłożyć liny i trzeba resetować poziom od początku. To że dacie rozwiązanie zagadki nie rozwiązuje problemu mechaniki gry. Nie chcem podpowiedzi do łatwej zagadki tylko chcem działającą grę która pozwoli na rozwiązanie jej

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @uvptv2bmozco 

Dzięki za podzielenie się z nami Twoją wskazówkom. 😊

Z racji tego, że ostatni komentarz w tej dyskusji został udzielony ponad rok temu - zamykam ją. 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 2 days ago