WqurwekNewcomer1 day agoBłąd postępuWitam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje.
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,308 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,308 Posts
Recent DiscussionsBłąd postępu Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje. Problemy z "siecią" w Battlefroncie II Witam, mam problem, pokazuje mi ze mam problemy z serwerami i nie wszystkie funkcje są dostępne. W innych grach sieciowych nie mam problemu, a w Battlefroncie II nie moge rozdać punktów kart. Jest je...Problem z teksturami jedi survivor Mam problem odnosnie tekstur w star wars jedi survivor nie ważne jakie mam ustawienia graficzne cały czas jest ten sam błąd pomimo że gra chodzi normalnie bez żadnych ścinek Subskrypcja do SWTOR Cześć, Kupiłem subskrypcję SWTOR za pomocą karty Paysafecard. Pieniądze zostały pobrane, ale na moim koncie nadal widnieje komunikat „w trakcie przetwarzania” i nie otrzymałem subskrypcji. To moja je...SWToR Linked accounts Hej. Potrzebuję pomocy w związku z grą Star Wars: The Old Republic. Chciałbym wykupić subskrypcję, ale wyskakuje mi błąd, który to uniemożliwia. Aby kupić subskrypcję potrzebuję połączyć moje konto S...