Forum Discussion

Majin_Vegeta98's avatar
5 years ago
Solved

Battlefront 2 origin

Zakupiłem ostatnio klucz z oficjalnej dystrybucji do STAR WARS Battlefront 2. Niestety do wyboru mam tylko język Angielski, Francuski, Hiszpański i Portugalski. Nie mogę zmienić na Polski, mimo że zakupiłem grę w Polsce i w preferencjach mam Polski język. Dlaczego EA prowadzi taką politykę ? Pliki językowe nie zajmują dużo miejsca i mogliby je udostępnić. Gra nie sprawia tyle frajdy co mogła by w moim rodzimym języku. Widać trzeba zacząć głosować portfelem. Polityka firmy jest nieprzyjazna dla konsumenta 

• Hej @Majin_Vegeta98 

Jeśli sprzedawca oznaczył produkt jako dostępny w języku polskim, sugerowałbym kontakt z nim, aby złożyć reklamację. Jeśli kupiłeś grę poprzez Origin i do Twojego konta z jakiegoś powodu został przypisany inny język, skontaktuj się z nami telefonicznie

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @Majin_Vegeta98 

Jeśli sprzedawca oznaczył produkt jako dostępny w języku polskim, sugerowałbym kontakt z nim, aby złożyć reklamację. Jeśli kupiłeś grę poprzez Origin i do Twojego konta z jakiegoś powodu został przypisany inny język, skontaktuj się z nami telefonicznie

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,240 PostsLatest Activity: 3 days ago