Forum Discussion

pawel_muzyk's avatar
pawel_muzyk
Rising Newcomer
2 months ago

Blokada obrażeń przeciwnika i na odwrót

Dzień dobry, gram od niedawna w Star wars Jedi survival na PS5 pro i mam problem tego rodzaju że w momencie kiedy doszedłem do stawku ze smolą, poszedłem inną drogą, przez co  wróciłem się . Zaczynajac kolejne podejście , niestetynie mogę zabić nic ani nikt nie może mnie zabić ..do tego jak dochodzę do smoły , próbując przez nią przejść wpadam w otchłań przez smole i tracę życie . Czy ktoś może mi pomóc co może być nie tak? Wyłączałem już kilka razy grę i wchodziłem znowu, zmieniałem grafikę na gorszą , zmieniałem status trudności , zabawne jest to ze jak wchodzę od nowa zaczynając grę wszystko działa i pokonuje wroga ora odnoszę obrażenia …

2 Replies

• Witam. Spróbuj się kilka razy szybka podróżą się przemieścić z jednego miejsca w drugie itd. Miała podobny problem na PS4 w innej lokalizacji. Czasem mi to pomagało, a czasem musiałem wyłączyć konsole i od nowa włączyć save. ( Troszkę było utrudnień że strony błędów w grze i przez to nerwów  przy zdobyciu Platyny - ale się udało )

Gram ma jakimś dziwnym trafem jeszcze dużo błędów . Wątpię żeby wyszła jeszcze jakaś łatka. 

Pozdrawiam i mam nadzieję że problem sam się rozwiąże jak u Mnie . 

• pawel_muzyk's avatar
    pawel_muzyk
    Rising Newcomer
    30 days ago

Dziękuję za odpowiedź, nic niestety nie daj rady , przeszedłem dalej w kolejne części i dalej nie mogę zabijać wroga ..nie odnosi żadnych obrażeń ..ja czasami zaczynam odnosić od nich obrażenia a czasami nie ..pomocy , uwielbiam tą grę a muszę zaczynać od początku i ciekaw jestem czy znowu mi się tak nie stanie 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,274 PostsLatest Activity: 12 hours ago