Forum Discussion

sieradz628's avatar
7 months ago
Solved

ciągłe crashe i problemy ze stabilnością gry jedi ocalały

Cześć posiadam Legion 5 Pro. Nie jestem w stanie grać, pojawiają mi się stale crash z komunikatem co poszło nie tak. Gra się zawiesza bez żadnej odpowiedzi. Przykładowo samouczek pokasuje mi naciś...
  • sieradz628's avatar
    sieradz628
    7 months ago

Cześć @EA_Kuba 

Reasumując, po powrocie wczoraj zauważyłem że jest już nowa wersja sterowników. Więc postanowiłem je sprawdzić i miałeś rację - pełna godzina gry bez ani jednego zawieszenia się ani crasha.

Bardzo dziękuję Ci za poświęcony czas i pomoc.

Problem z którym się teraz borykam to na matrycy laptopa miałem nielimitowane FPS, natomiast na ekranie zew. tylko 30, mało, za mało. Kable i cała konfiguracja na innych tytułach spokojnie wyciąga tyle co na matrycy laptopa. Może masz jakiś pomysł czemu tak jest? 

Dla potomnych, którym sprzęt chce odlecieć przy graniu w Star Wars Survivor, możecie jak ja, poprzez Rivatuner Statistics Server ograniczyć sobie ilość FPS do 60.

Gra się płynnie a temperatury są akceptowalne.

Próbowałem wpierw przez sterowniki Nvidia ale nie chciało mi to prawidłowo działać 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,249 PostsLatest Activity: 20 hours ago