Forum Discussion

IDidNotPunchYou's avatar
4 years ago

Co się dzieje z Battlefront 2?

Hej.

Co się dzieje z Battlefront 2? Jak ostatnio można zauważyć, nie da się w ogóle grać w Battlefront. Prawie każda mapa jest zgliczowana, gdzie nie można zabić graczy. Nawet po opuszczeniu mapy, nic się nie dzieje. Można zwiedzać każdy zakamarek mapy. Czy EA definitywnie porzuciło Star Wars? Ten problem już wcześniej się pojawiał, ale teraz, prawie każda mapa jest nie daje się do gry.

Miłego wieczora. 

28 Replies

• @IDidNotPunchYou * juz sam nie wiem dalej to nie dziala banda baranów z EA nic sobie z tego nie robi jak nie maja przedstawicielstwa w Polsce gdzie mozna cos zgłosic to *
  • Tzone-78_'s avatar
    Tzone-78_
    4 years ago
    @-VCOR-BG-Aragorn To prawda, nikt nie ginie... Początkowo myślałem, że mam problemy z siecią, plikami gry lub nie zainstalowałem aktualizacji, ale okazuje się, że to nie w tym tkwi problem. Minie sporo czasu zanim to naprawią. O ile w ogóle zamierzają to naprawić czy po prostu będą udawać, że nic nie wiedzą o tym...
  • @IDidNotPunchYou
    1 pt
    Po prostu cudownie! Człowiek wydaje ostatnie pieniądze na grę, by na koniec ciężkiego dnia sobie zagrać i się odstresować, ale nawet tego się nie da zrobić, bo Star Wars Battlefront 2 jest niegrywalny... Na każdej mapie każdy jest nieśmiertelny, bo ile wy się w kogoś nie strzelało zawsze zostanie mu 1 hp. Z tego co czytam to z tym problemem ludzie borykają się tak jak ja od mniej więcej dobrych dwóch tygodni. Ciekawe czy oni mają zamiar coś z tym zrobić czy będą udawać, że nic o tym nie wiedzą, bo zajmują się teraz tym swoim śmiesznym Battlefieldem 2042. Jestem ciekawy czy tylko ja czuję się lekko oszukany bądź pominięty przez studio Electronic Arts jako ich klient, który za to wszystko płaci...
  • Zamiast zajmować się tragicznym battlefieldem 2042 to byście w końcu naprawili ten błąd w grze którą pokochały tysiące graczy.

• @EA_Kuba cześć czy długo jeszcze bo już ok/ ponad miesiąca . chodzi mi o ten bład że są wszyscy nieśmiertelni . tak grać to już bardzo nudno . pospieszcie się ! NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !
  • blazej27666's avatar
    blazej27666
    4 years ago

@EA_Kuba 

prosiłbym o odpowiedz czy jest w ogóle sens trzymania swb2 na dysku czy ta gra kiedykolwiek zostanie naprawiona , prosiłbym również nie zbywać mnie odpowiedzią typu kopiuj/wklej

• blazej27666's avatar
    blazej27666
    4 years ago

@EA_Kubabrak odpowiedzi to też wymowna odpowiedz dziękuje za zlanie mnie ciepłym moczem jak ea nie pozdrawiam

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,248 PostsLatest Activity: 8 days ago