643c8b39727352b5Newcomer1 day agoSolvedColoseum Nie da sie przejść coloseum t7. Od 4 godzin trwa walka i nie da się wygrać ani przegrać Screenshot_20260430_185942_Heroes.jpg1.8 MBEA_Kuba1 day agoHej 643c8b39727352b5 Opisany przez Ciebie problem został rozwiązany.
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,310 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,310 Posts
Recent DiscussionsColoseum Nie da sie przejść coloseum t7. Od 4 godzin trwa walka i nie da się wygrać ani przegrać PS - Jedi Ocalały - Problem z postępem w grze i obrażeniami Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje. Star Wars Ocalały (steam) nie uruchamia się Cześć, mam problem z Ocalałym zakupionym przez steam. Nie znalazłem na forum żadnego posta z takim problem jak mój, a próbowałem też zastosować te rozwiązania, które znalazłem na forum. Dodałem komen...Problemy z "siecią" w Battlefroncie II Witam, mam problem, pokazuje mi ze mam problemy z serwerami i nie wszystkie funkcje są dostępne. W innych grach sieciowych nie mam problemu, a w Battlefroncie II nie moge rozdać punktów kart. Jest je...Problem z teksturami jedi survivor Mam problem odnosnie tekstur w star wars jedi survivor nie ważne jakie mam ustawienia graficzne cały czas jest ten sam błąd pomimo że gra chodzi normalnie bez żadnych ścinek