xkodzi6Rising Newcomer7 months agoCrash Jedi Fallen Order ciągle w tym samym miejscuPobrałem grę Jedi FAllen Order grałem około 2 godziny i po dwóch godzinach doszedłem do miejsca w gre, w ktorym gdy do niego wejde gra sie crashuje obraz_2025-05-12_205249770_1747075976 (1).png40 KB
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 years ago1,301 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 years ago1,301 Posts
Recent DiscussionsError Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie - Jedi Ocalony Ktoś wie jak naprawić taki problem? Ciągle po uruchomieniu gry pojawia mi się okienko z napisem "Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie". Error Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie - Jedi Ocalony Zrobiłem wszystko co proponują na forum poza reinstalacją windowsa. Straciłem już nadzieję że się uda to naprawić. Proszę bardzo proszę o pomoc Przedstawiamy Star Wars Zero Company™ Cześć wszystkim! Jesteśmy ogromnie podekscytowani, mogąc wreszcie opowiedzieć wam o grze Star Wars Zero Company™, którą w ubiegły weekend zaprezentowano na Star Wars Celebration w Japonii. Ten osad...Battlefront 2 - Hakerzy Czuje się oszukany. Bardzo lubię SW Battlefront 2, uważam ze jest to jeden z najlepszych tytułów jakie EA powołało do życia. Niestety, na tym kończy się zabawa bo zhakowane serwery nie dają możliwośc...STAR WARS się nie chce uruchomić Gra się nie uruchamia