xkodzi6Rising Newcomer1 year agoCrash Jedi Fallen Order ciągle w tym samym miejscuPobrałem grę Jedi FAllen Order grałem około 2 godziny i po dwóch godzinach doszedłem do miejsca w gre, w ktorym gdy do niego wejde gra sie crashuje obraz_2025-05-12_205249770_1747075976 (1).png40 KB
Featured PlacesSTAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 days ago1,321 Posts
STAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 days ago1,321 Posts
Recent DiscussionsSTAR WARS Zero Company™ – przewodnik po dodatkach i edycjach w przedsprzedaży Podsumowanie Zamów STAR WARS Zero Company™ w przedsprzedaży* przed premierą gry 27 sierpnia W tym przewodniku znajdziesz informacje na temat tego, jakie dodatki wchodzą w skład poszczególnych edycj...Problem z zakupem w grze Cześć, Mam problem z brakującym zakupem. Kupiłem 2 paczki. Jedna z nich zostałą dostarczona prawidłowo, ale droższa nie dotarła. Szczegóły: Pieniądze zostały pomyślnie pobrane z mojego konta Pakiet...Odpowiadamy na palące pytania o SWZC krążące po Internecie Od czasu premiery zwiastuna rozgrywkiStar Wars Zero Company™ (SWZC) 5 czerwca jesteśmy zachwyceni falą entuzjazmu i zalewem pytań społeczność na temat gry. Zespół Bit Reactor z radością dzieli się ...Poprowadź Kompanię Zero do zwycięstwa 27 sierpnia Nadchodzi zmierzch Wojen Klonów™… Niegdyś zjednoczona Republika Galaktyczna rozpadła się, pogrążając galaktykę w wojnie z nowo utworzonym Sojuszem Separatystów. Krwawy konflikt pochłon...Liczy się każdy ruch – zamów Star Wars Zero Company™ w przedsprzedaży Star Wars Zero Company jest już dostępna w przedsprzedaży* na PC (Steam, EA app, Epic Games Store) oraz w sklepach PlayStation i Xbox. Premiera gry 27 sierpnia. Każdy twój wybór może odmienić losy ...