Forum Discussion
Hej @Zabneer04
Prześlij nam plik DxDiag, może tam znajdziemy jakieś wskazówki odnośnie rozwiązania problemu 🙂
- 6 years ago
Witam
Plik jest w załączniku
- 6 years ago
u mnie to samo po ostatnich aktualizacjach tylko kampania działa a pozostałe tryby online wywala podobnie jak opisał kolega
- 6 years ago
jak znajdzie się jakieś rozwiązanie to proszę o info bo u mnie to samo tylko kampania działa a wszystko inne wywala do pulpitu
- 6 years ago
Witam
Jest już coś wiadomo ?
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @Zabneer04
Upewnij się, że sterowniki dla Twojej karty graficznej zaktualizowane są do najnowszych (tutaj możesz pobrać ich najnowszą wersję). W liście kroków, który wykonałeś nie zauważyłem uruchomienia komputera w trybie czystego rozruchu - jeśli wcześniej tego nie wykonywałeś to poprosiłbym, abyś sprawdził czy gra wyłącza się również, wtedy kiedy komputer jest uruchomiony w tym trybie.
Dodatkowo widzę, że Twój komputer wyposażony jest w dysk SSD, zainstaluj grę na nim i również sprawdź czy gra się zachowuje w ten sam sposób.
Daj nam znać czy te kroki przyniosły efekt 🙂
- 6 years ago
Mam podobny problem od momentu przejścia na MSI Radeon RX 470 4gb, wcześniej grałem przez ponad 2 lata na Asusie GTX 650 Ti i bez większych problemów. Zastanawiam się już czy to może nie karta jest upalona czy coś bo kupiłem używaną. Proszę o pomoc.