Forum Discussion
Jedyny "problem" to to że grafika nie jest tak "ostra" jak przy grze na monitorze. Wygląda jakby była troche .... rozmyta .... Może to wina gogli, może gry. Żeby nie było że psiocze, w niczym to nie przeszkadza imersja w świat gry jest i tak niesamowita w porównaniu do monitora 🙂
Acha i jeszcze jedno. W TIE Reaper mogli chociaż posadzić droida na miejscu 2-go pilota, bo wygląda jakby koleś do roboty nie przyszedł a Ty i tak masz misje do wykonania 🙂
Wow, post z grudnia a chyba nie poszło nic dalej. Ja natknąłem się na ten wątek szukają innego gdzie bym mógł się zgadać z innymi graczami i coś nie mogę znaleźć tematu.
Żeby się trochę udzielić do tego co piszecie to ja głównie gram TIE Reaperem. Lubię być w supporcie i mieć tarcze ale z początku głównie TIE Defender. I w sumie wolę Imperium, jakoś lepiej mi się gra choć bywa że Republika nieźle młuci. Ale to od składu zależy i czy każdy sobie czy w drużynie.
Także szukam fajnych ludzi do wspólnej zabawy. Może wątek uruchomie jak nie znajdę nic.