Forum Discussion

krupier's avatar
krupier
Seasoned Newcomer
5 years ago
Solved

EASY-CHEAT-ENGINE

Produkt: Star Wars: Squadrons
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? krupier
Grasz przez VR? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Inne
Wyjaśnij, czego dotyczy „Inne” Przy uruchamianiu gry przez platformę ORIGIN
Co robiłeś/aś w grze, gdy pojawił się błąd? Szczegółowe informacje krok po kroku są pomocne. W grze nic nie zrobiłem po uruchomieniu graj teraz STAR WARS SQUADRONS pojawia sie dalje problem z EASY CHEAT ENGINE MIMO ŻE PISAŁEM TO JUŻ, JESTTEN SAM PROBLEM A ZROBIŁM TO CO NAPISAŁEM PO CO ZORBILIŚCIE TEN PROGRAM JEST NIE POTRZEBNY NIE MOZNA GRAC Witam Państwa od dwóch tygodni mimo czyli od nowości nie mogę gry uruchomić z powodu błędu 26 z programu easy cheat engine proszę o szybki kontakt w tej sprawie mój numer tel: [edytowane] i email: [edytowane] gra była kupiona przed premierą szybka odpowiedź ale wszyscy maja ten problem z tym programem easy cheat engine szybka pomoc techniczna ten program u mnie nie działa easy cheat engine
Gdzie pojawił się problem? Podaj proszę lokalizację w menu lub w grze. PRZY URUCHAMIANIU GRY
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 10.10.2020
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Nie mogę grać
Co się dzieje? W grze nic nie zrobiłem po uruchomieniu graj teraz STAR WARS SQUADRONS pojawia sie dalje problem z EASY CHEAT ENGINE MIMO ŻE PISAŁEM TO JUŻ, JESTTEN SAM PROBLEM A ZROBIŁM TO CO NAPISAŁEM PO CO ZORBILIŚCIE TEN PROGRAM JEST NIE POTRZEBNY NIE MOZNA GRAC Witam Państwa od dwóch tygodni mimo czyli od nowości nie mogę gry uruchomić z powodu błędu 26 z programu easy cheat engine proszę o szybki kontakt w tej sprawie mój numer tel: [edytowane] i email: [edytowane] gra była kupiona przed premierą szybka odpowiedź ale wszyscy maja ten problem z tym programem easy cheat engine szybka pomoc techniczna ten program u mnie nie działa easy cheat engine
Jakiego rezultatu oczekujesz? ZLIKWIDOWAC PROGRAM EASY-CHEAT-ANGINE CAŁKOWICIE ŻEBY MOŻNA BYŁO GRAĆ NORMALNIE NIC NIE POMAGA NAWET ANTYWIRUS LUB ZWROT PIENIĘDZY 150 ZŁ
Którym statkiem grałeś/aś? Jeśli nie dotyczny odpowiedz "brak", lub "nie". NIE
Jakich komponentów używałeś/aś? WINDOWS 10, GTX 970 I5-6600K 16 GB RAMU
Jakich elementów personalizacji używałeś/aś? WINDOWS 10, GTX 970 I5-6600K 16 GB RAMU

BŁAD URUCHAMIANIA EASY-CHEAT-ENGINE

RAPORT DXDIAG JUŻ BYŁ WYSŁANY MACIE TAM WSZYSTKO CHODZI O LIKWIDACJE TEGO PROGRAMU EASY-CHEAT-ENGINE TYLKO TYLE I SZYBKA I NATYCHMIASTOWA ODPOWIEDŹ ZADNA GRA OD WAS Z EA NIE MA TAKIEGO PROBLEMU TYLKO TA GRA AHA MOJ KONTAKT: [edytowane] I EMAIL: [edit: email address removed]

@Krupier 

edytowałem twój wpis - nie podajemy nr telefonów, adresów e-mail itp. w postach.

6 Replies

Featured Places