cvtcv7290ubyNewcomer1 hour agoExtra Life Star Wars Galaxy of HeroesCześć, dokonałem wpłaty 3 dni temu na Children’s Miracle Network przez Extra Life Star Wars Galaxy of Heroes. Miał wpaść w zamian kod redeem. Póki co nic nie dostałem. Czy to był scam czy jakiś błąd?
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 hour ago1,313 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 hour ago1,313 Posts
Recent DiscussionsExtra Life Star Wars Galaxy of Heroes Cześć, dokonałem wpłaty 3 dni temu na Children’s Miracle Network przez Extra Life Star Wars Galaxy of Heroes. Miał wpaść w zamian kod redeem. Póki co nic nie dostałem. Czy to był scam czy jakiś b...Problem z savem Nie otrzymuje i nie mogę zadawać obrazeń. Chcę skorzystać z zwrotu 90 dni. Grałem w grę kiedyś na PC i ja przeszedłem, po dłuższym czasie chciałem zagrać ponownie tym razem na konsoli ps5 i nie mam ...Wie ktoś jak mogę zmienić imię i nazwisko pilota w Squadrons? Wiem gdzie mogę zmienić wygląd ale nie wiem gdzie zmienić imię Coloseum Nie da sie przejść coloseum t7. Od 4 godzin trwa walka i nie da się wygrać ani przegrać PS - Jedi Ocalały - Problem z postępem w grze i obrażeniami Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje.