Forum Discussion

Stormtroopx's avatar
Stormtroopx
Seasoned Newcomer
2 months ago

Gra się nie włącza

Witam. Zainstalowałem ostatnio grę battlefront, która nie chcę się włączyć. Jak naciskam przycisk ,,Graj'' wtedy pojawia się napis uruchamiania a potem przekierowuje mnie znowu do biblioteki. Help

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Stormtroopx A czy grę uruchamiasz z aplikacji EA czy Steam? Czy została ona zainstalowana w domyślnej lokalizacji czy zmieniłeś folder instalacji na inny? 

• Stormtroopx's avatar
    Stormtroopx
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Uruchamiam ją w steam ale jak klikam przycisk Graj to przełącza mnie do EA. Zainstalowałem w domyślnej lokalizacji. Próbowałem też zagrać dzisiaj ale dalej nic nie działa

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 months ago

Sprawdź kroki podane poniżej: 

• Napraw grę z aplikacji EA i zweryfikuj pliki na Steam.
    • Upewnij się, czy sterowniki karty graficznej są zaktualizowane 
    • Skonfiguruj profil gry
    • Zresetuj ustawienia. Zamknij grę i aplikacjie EA app i Steam. Przejdź do %Urzytkownik%Dokumenty i usuń cały folder Star Wars: Battlefront II. Uruchom ponownie grę, aby sprawdzić, czy problem został rozwiązany
    • Wielu graczy zauważa, że powrót do DX11 pomaga rozwiązać podobne problemy.  Przejdź do %Urzytkownik%Dokumenty STAR WARS Battlefront settings (ustawienia).  Kliknij prawym przyciskiem myszy plik BootOptions.ini (jeśli istnieje) i wybierz Edytuj w Notepad++. Zmień GstRender.EnableDx12 1 na GstRender.EnableDx12 0 i zapisz plik.
    • Uruchom grę jako administrator
  • Stormtroopx's avatar
    Stormtroopx
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Niestety ale żaden sposób nie pomógł. Czy można odzyskać pieniądze za tę grę?

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    30 days ago

Jeśli gra została zakupiona na Steam musisz sprawdzić politykę Steam dotyczącą zwrotów. 
    Upewnij się także, czy w aplikacji EA jesteś zalogowany właściwym kontem, powiązanym z Twoim kontem Steam. Czasem gracze są automatycznie logowani po uruchomieniu aplikacji EA. 

Uruchom także system w trybie czystego rozruchu i sprawdź ponownie. 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,241 PostsLatest Activity: 2 days ago