Forum Discussion
No i jestem naprawdę zła, nie było żadnych crashy, bugów, aktualizacji windows prev ani sterowników nvidia. Wszystko takie samo, trofea zaczeły wpadać i przestały, a wbiłam wszystkie oprócz krew pot i łzy.
Co zrobić? Dlaczego w ori apce EA są takie problemy? Koniecznie chcę ją wymaksować.
Siema,mam też ten problem grając 5h nie wchodzą żadne osiagniecia,zagrałem od początku i sie na początku wbijały.kupiłem na steam i nawet nie moge odpalic menu steam (shift i tab) ani nawet na origin (shift +f1).Poradziłaś sobie jakoś @NathaSnajperowa ???
- 11 months ago
Kupiłam klucz do gry w promocji media expert za 134 pln, pudełkowe wersje mają zawsze klucz do oryginalnego launchera czyli w tym przypadku do EA app. Już się denerwowałam, że trzeba było jednak bezpieczniej brać przez steam. Jednak wymagania steam też pokazuja posiadanie EA app i konta tam. Generalnie te trofki wpadały jak chciały, połaczyłam przez ustawienia profilu konta ea wszystkie działy connection na wszelki wypadek - typu ps, xbox, fb, ale przede wszystkim google i steam.
Plus zrobiłam głupią, ale skuteczną rzezc - zdjęłam zaporę windows defender - wg róznych wpisów na reddit blokowała wpadanie trofeów.
Nwm co pomogło, ale wreszcie zaczęły wpadać. Szczerze to są jakies kpiny - normalnie jak gram na steam czy gog to wpadaja bez problemów i jeszcze pojawiaja się automatycznie w trakcie ich wbijania w prawym górnym rogu ekranu. Tu nawet jak Ci wpadnie trofeum to tego nie widzisz w czasie rzeczywistym, tylko na ekranie startowym uruchamiania gry w aplikacji na kompa.
- 10 months ago
Hej mam ten sam problem plus nie jestem w stanie otworzyć menu EA w grze Shift+F1. Dajcie znać jakby udało się coś poradzić.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 18 minutes ago
- 21 hours ago
- 3 days ago