keniak43 years agoSolvedKKod zrealizowany a gry nie mam na swoim koncie Dzień dobry mam problem z kodem do gry Star Wars Jedi Ocalały otóż zrealizowałem kod który odkupiłem od kolegi a który on dostał przy zakupie karty graficznej kod został aktywowany a gra nie dodała ...Show MoreSmartSelect_20230504_184501_Gallery.jpg340 KBRebelForce1985 to keniak43 years ago@keniak4 szok,zrobiłem ponownie i zadziałało ,gra się pojawiła w bibliotece,pobiera grę .
RebelForce1985 to keniak43 years ago@keniak4 szok,zrobiłem ponownie i zadziałało ,gra się pojawiła w bibliotece,pobiera grę .
RebelForce1985 to keniak43 years ago@keniak4 szok,zrobiłem ponownie i zadziałało ,gra się pojawiła w bibliotece,pobiera grę .
keniak43 years agoJa też właśnie wczoraj swój kod aktywowałem jak bym wiedział o tych cyrkach na ich serwerach to bym się wstrzymał
About Star Wars Dyskusja o grzePorozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,286 PostsLatest Activity: 3 hours ago
Recent DiscussionsKonto Steam połączone z nieznanym kontem EA - brak możliwości odłączeniaProblem z pobieraniemSolvedSkin Luke’a „Farmboy” nie odblokował się po wykonaniu wyzwaniaBłąd 201 – rozłącza mnie z serwera po kilku minutach (PC, T-Mobile)Star Wars GOH