Forum Discussion

gacek245's avatar
6 years ago

moja postać sama idzie do przodu i blokują się klawisze ''w'' i ''s''

Moja postać sama idzie do przodu i blokują się klawisze ''w'' i ''s''. Gdy wchodze do kolekcji i klikam na najniższy slot to pokazuje mi się najwyżsy. Co mam zrobić?

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @gacek245 

Grasz na laptopie (korzystasz z jego klawiatury/ czy masz podłączoną zewnętrzną klawiaturę) czy na komputerze stacjonarnym? Istnieje możliwość, że problem powodowany jest inną aplikacją zainstalowaną na Twoim komputerze. Uruchom komputer w trybie czystego rozruchu i sprawdź czy problem występuje nadal. 

• Hej, mam podobny problem, mianowicie:  wszystko byłoby piękne, gdyby nie fakt, iż, niezależnie od wyboru typu rozgrywki po kilku sekundach (od 3 do 15 sekund) moją postać, samoistnie zaczyna obracać się wokół własnej osi... zupełnie jakbym trzymał kursor w lewo. Próbowałem wszystkich rozwiązań, wyłączałem procesy w tle, inne programy, antywirusy, wyłączyłem directx 12, uruchamiałem gre jako administrator, probówałem różnych zgodności, nawet, co wyczytałem na forach, kombinowałem z ustawieniami tzw. martwej strefy. wszystko na nic.
    Mam windows 10, karte graficzna geforce gtx 1070, gram na laptopie, bez dodatkowych urządzeń jak pady, joysticki itd

z góry bardzo dziękuje za pomoc

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,234 PostsLatest Activity: 6 hours ago