Nie działa joystick - brak opcji wyboru joysticka, przepustnicy i pedałów
Produkt: Star Wars: Squadrons
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? JediYarosh
Grasz przez VR? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Menu gry
Co robiłeś/aś w grze, gdy pojawił się błąd? Szczegółowe informacje krok po kroku są pomocne. w ustawieniach nie ma już opcji wyboru joysticka. Ostatnio, przed aktualizacją mogłem wybrać chociaż dwa z trzech posiadanych urządzeń - joystick i przepustnica. Pedałów nie mogłem wybrać bo były tylko dwie pozycje. teraz w ogóle nie ma tych opcji. Joystick nie jest w ogóle widziany przez grę. Działa tylko przepustnica i nic nie mogę zmienić.
Gdzie pojawił się problem? Podaj proszę lokalizację w menu lub w grze. Ustawienia - brak opcji wyboru urządzeń W czasie lotu - joystick nie działa. Przepustnica działa.
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 28.10.2020.22.20
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Nie mogę grać
Co się dzieje? JOYSTICK NIE DZIAŁA! NIE MA OPCJI DO ZMIANY LUB WYBORU JOYSTICKA!
Jakiego rezultatu oczekujesz? Chcę mieć możliwość skonfigurowania joysticka, przepustnicy i pedałów.
Którym statkiem grałeś/aś? Jeśli nie dotyczny odpowiedz "brak", lub "nie". nie
Jakich komponentów używałeś/aś? CH Products
Jakich elementów personalizacji używałeś/aś? nie wiem o co chodzi
Po aktualizacji zniknęła opcja wyboru josticka a przestał on działać a czasie lotu. Wcześniej działał. teraz działa tylko przepustnica i nie mogę nic zmienić. Wcześniej nie mogłem też wybrać pedałów i musiałem oś 'yaw' przypisać do analoga na przepustnicy zamiast pedałów.