Forum Discussion

SzynkaPL_0507's avatar
4 years ago

nie mogę wczytać ostatniego zapsiu gry jedi fallen order

siema
kiedy próbuje wczytać ostatni zapis gry, niby wszystko jest ok  ale potem wyrzuca mnie spowrotem do menu głownego. proszę o pomoc bo gierka mi się spodobała a nie mogę w nią dalej grać chyba że przechodziłbym wszystko od nowa a mam już 50 parę procent postępu.

4 Replies

• @EA_Kuba niby tak ale pomogło dopiero rozpoczęcie nowej przygody. Tylko teraz pojawił się kolejny problem: po rozpoczęciu nowej przygody wszystko jest tak samo jak na starym save (tzn. umiejętności, mapy a nawet następny cel pozostał taki sam co mnie cieszy) tylko odradzam się na samym początku gry czyli na pierwszy spawnpoint. I teraz wydaję się że jedyne co muszę zrobić to dojść do statku i przenieść się na wymaganą planetę tylko jest jeden problem: nie mogę przejść przez jedno przejście w którym trzeba się 'przeciskać' między ścianami. ( chodzi o przejście które występuje w minucie 6:21 w tym filmie https://youtu.be/-WLoV9msn14) Poprostu jest tam coś w rodzaju niewidzialnej ściany lub zwyczajnie animacja się nie odpala. Szczerze nie mam pojęcia co mam z tym zrobić bo nie ma do tego błędu żadnych poradników.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @SzynkaPL_0507 

Czy błąd pojawia się również jeżeli załadujesz ostatni punkt kontrolny?

• @EA_Kuba stary save w dalszym ciągu się nie odpala, próbowałem już różnych rzeczy jak np. zmienianie nazwy pliku SaveGame00 i Backup00, usuwanie folderu z zapisami stanu gry ale nic nie zadziałało

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 11 hours ago