Forum Discussion
4 Replies
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @SzynkaPL_0507
Rozwiązanie podobnego problemu znajdziesz w tym wątku na forum:
Daj nam znać czy pomogło również u Ciebie 🙂
- @EA_Kuba niby tak ale pomogło dopiero rozpoczęcie nowej przygody. Tylko teraz pojawił się kolejny problem: po rozpoczęciu nowej przygody wszystko jest tak samo jak na starym save (tzn. umiejętności, mapy a nawet następny cel pozostał taki sam co mnie cieszy) tylko odradzam się na samym początku gry czyli na pierwszy spawnpoint. I teraz wydaję się że jedyne co muszę zrobić to dojść do statku i przenieść się na wymaganą planetę tylko jest jeden problem: nie mogę przejść przez jedno przejście w którym trzeba się 'przeciskać' między ścianami. ( chodzi o przejście które występuje w minucie 6:21 w tym filmie https://youtu.be/-WLoV9msn14) Poprostu jest tam coś w rodzaju niewidzialnej ściany lub zwyczajnie animacja się nie odpala. Szczerze nie mam pojęcia co mam z tym zrobić bo nie ma do tego błędu żadnych poradników.
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @SzynkaPL_0507
Czy błąd pojawia się również jeżeli załadujesz ostatni punkt kontrolny?
- @EA_Kuba stary save w dalszym ciągu się nie odpala, próbowałem już różnych rzeczy jak np. zmienianie nazwy pliku SaveGame00 i Backup00, usuwanie folderu z zapisami stanu gry ale nic nie zadziałało
About Star Wars Dyskusja o grze
Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 11 hours ago
Recent Discussions
- 5 days ago
Problem z pobieraniem
Solved18 days ago