Forum Discussion

FORESTMWS's avatar
6 years ago

nie wczytują się tekstury

witam mam problem z teksturami a mianowicie tekstury się nie wczytują i nie zależnie od tego czy mam ustawienia na średnich czy epickich gra wygląda jak na zdjęciu mój sprzęt spełnia minimalne wymagania jestem w stanie na nim grać w nfs heat na średnich ustawieniach jeśli ktoś spotkał się z czymś takim będę wdzięczny za wszelką pomoc  

7 Replies

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    6 years ago

Hej @FORESTMWS 

Proszę zapisz pełny wyniki DXDIAG w notatku i zamieść go tu w załączniku. Z tego co widzę wysłałeś tylko zrzut ekranu.

Dodatkowo, czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki graficzne? Być może to jest problemem.

• FORESTMWS's avatar
    FORESTMWS
    6 years ago

@Revan2000s proszę co do sterowników to mam najnowsze bo z przed kilku dni próbowałem instalować starsze ale to tez nic nie dało początkowo myślałem że to przez mój procesor lub gpu ale wczoraj natknąłem się na yt na film że komuś na tych samych podzespołach tekstury wczytują się normalnie oczywiście pomijam tu kwestie ilości klatek no bo wiem że na tym sprzęcie dużo ich nie będzie chodzi mi tylko o tekstury

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @FORESTMWS 

Dziękuję za DxDiag 🙂 

Sprawdź proszę swoje ustawienia pod "Grafika" i upewnij się, że masz wyłączone wszystkie wymienione tam funkcje. 

Spoiler
  • tak wszystkie ustawienia mam wyłączone 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,248 PostsLatest Activity: 4 days ago