Forum Discussion

adapog's avatar
adapog
Seasoned Newcomer
6 days ago

Problem z savem

Nie otrzymuje i nie mogę zadawać obrazeń.

Chcę skorzystać z zwrotu 90 dni. Grałem w grę kiedyś na PC i ja przeszedłem, po dłuższym czasie chciałem zagrać ponownie tym razem na konsoli ps5 i nie mam ochoty kolejny raz jej przechodzić. Wersja pudełkowa. Próbowałem reklamować w sklepie, trzymali grę jakiś czas i siebie i twierdzą że gra jest sprawna i wystarczy zacząć od nowa, a jak chce ją zwrócić to mogę tylko bezpośrednio u producenta.

6 Replies

• adapog's avatar
    adapog
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

To jest wersja pudełkowa, więc o ile się nie mylę to tak, bo licencja jest weryfikowana z płyty a nie z serwera, ale nie za bardzo rozumiem jaki to ma związek z moim zgłoszeniem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej adapog​ 

Dzięki za odpowiedź. 

Zakładam, że gra działa normalnie na nowo założonym koncie na konsoli? 

• adapog's avatar
    adapog
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Napisałem jeszcze raz, treść jest taka sama jak tutaj w poście.

• adapog's avatar
    adapog
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Już pisałem do was wiadomość i na razie nigdzie nie dostałem odpowiedzi

• adapog's avatar
    adapog
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Już próbowałem wszystkich porad jakie znalazłem w internecie i co mi proponowało ai. To się stało akurat jak fabułą prowadziła na kolejną planetę i tam było wszystko ok potem trzeba było znowu wrócić i problem był nadal.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej adapog​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy udało Ci się sprawdzić, czy podobny problem pojawia się na nowo utworzonym koncie na Twojej konsoli? Sprawdź również czy problem minie jeśli przelecisz pomiędzy planetami w grze. W pewnym momencie nagrania zauważyłem, że udało Ci się zadać obrażenia przeciwnikowi, czy tyczy się to określonemu typowi przeciwników? 

W kwestii zwrotów musisz kontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Featured Places