DominSon3331 year agoProblem z teksturami jedi survivor Mam problem odnosnie tekstur w star wars jedi survivor nie ważne jakie mam ustawienia graficzne cały czas jest ten sam błąd pomimo że gra chodzi normalnie bez żadnych ścinek obraz_2024-12-27_184941019.png2.6 MB
K4M1LOssssNewcomer10 months agoWitam , mam ten sam problem Zinstalowałem sterowniki od nowa lecz nadal to samo .
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,307 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,307 Posts
Recent DiscussionsProblem z teksturami jedi survivor Mam problem odnosnie tekstur w star wars jedi survivor nie ważne jakie mam ustawienia graficzne cały czas jest ten sam błąd pomimo że gra chodzi normalnie bez żadnych ścinek Subskrypcja do SWTOR Cześć, Kupiłem subskrypcję SWTOR za pomocą karty Paysafecard. Pieniądze zostały pobrane, ale na moim koncie nadal widnieje komunikat „w trakcie przetwarzania” i nie otrzymałem subskrypcji. To moja je...SWToR Linked accounts Hej. Potrzebuję pomocy w związku z grą Star Wars: The Old Republic. Chciałbym wykupić subskrypcję, ale wyskakuje mi błąd, który to uniemożliwia. Aby kupić subskrypcję potrzebuję połączyć moje konto S...Jedi Ocalały problem z uruchomieniem Witam. Jedi Ocały działo mi bez trudu do 27 stycznia 2025 od świąt grudniowych 2025 . 28 stycznia NVidia wprowadziło mi nowsze sterowniki do monitora przez które Jedi Ocalały mi nie chodzi . NVIDIA w...jedi suvivor mam problem dotyczący ze gdy wejde do gry gra mi sie kraszuje wgl grafika jest jakaś dziwna prosze o szybką pomoc