Forum Discussion

IDidNotPunchYou's avatar
5 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem gry Star Wars Battlefront II

Cześć.

Jestem w tej kwestii kompletnym laikiem i dopiero co zakupiłam nowy laptop. Zasugerowano mi abym zainstalowała Origin i pobrała za darmo Battlefront 2. Tak tez zrobiłam. Jak widomo oferta była do dyspozycji do czwartku. Tutaj pytanie. czy dalej mogę grać w Battlefront? Ponieważ próbuję włączyć grę i nic się nie dzieje. Gra się nie uruchamia.

Dzięki za pomoc.

• Cześć. 

To znów ja. Dzięki za odpowiedź. Chyba miałam jakiś konflikt miedzy Epic Games a Origin. Zaczęłam klikać tu, tam i trochę w antywirusie i ruszyło. Teraz jaki mam problem, że podczas gry, rozłącza mi internet. Ale to już już raczej problem z wi-fi. Być może za słaby sygnał.

Z poważaniem Just.

6 Replies

• Pobrałem Battlefront 2 bo był za darmo na Epic Games niestety po włączeniu gry i wybrania trybu gry nagle gra wyrzuca mnie na pulpit co robić? ustawienie słabszej grafiki nie pomaga komputer spełnia wymagania

• mam tak samo.. nie wiem co zrobić , odpalam gre  wybieram tryb ładuje się wszystko a potem wywala do pulpitu 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @IDidNotPunchYou 

Jeśli przypisałaś do swojego konta grę to pozostanie ona na nim bez ograniczeń czasowych nawet jeśli promocja się skończy 🙂 

W przypadku problemów z uruchomieniem najczęstszą przyczyną problemów jest blokowanie gry przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową. Upewnij się, że do obu zostały dodane odpowiednie wyjątki i uruchom grę jako administrator. 

Co to są wykluczenia w zabezpieczeniach systemu Windows? - Pomoc techniczna pakietu Office

Origin - Zamykanie programów działających w tle

@Bialondoe @FcEryk 

Połączyłem Wasz temat z innym opisującym podobny problem 🙂 Wykonajcie kroki, które zamieściłem powyżej i dajcie znać o efektach. 

• Cześć. 

To znów ja. Dzięki za odpowiedź. Chyba miałam jakiś konflikt miedzy Epic Games a Origin. Zaczęłam klikać tu, tam i trochę w antywirusie i ruszyło. Teraz jaki mam problem, że podczas gry, rozłącza mi internet. Ale to już już raczej problem z wi-fi. Być może za słaby sygnał.

Z poważaniem Just.

• Witam, mam problem z grą Battle Front 2 na PC, płytę kupiłem ale po kilku latach chciałem pograć i nie mogę zrobić instalacji. Cały czas pokazuje błąd 14:1, że nie może otworzyć aplikacji ORGIN. Aplikację instalowałem ze strony EA więć chyba najnowsza. Na konto EA takżę poprawnie się zalogowałem.

Jakiś pomysły dlaczego tak może się dziać ?

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,288 PostsLatest Activity: 2 days ago