Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
4 years ago

Re: Brak dźwięku dialogów.

Hej @milek30041997 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się zarówno na głośnikach i słuchawkach?

Jeśli korzystasz z dodatkowego oprogramowania do optymalizacji dźwięku (np. Nahimic), wyłącz je na czas uruchomienia gry. Dodatkowo sprawdź również czy problem pojawia się po uruchomieniu komputera w trybie czystego rozruchu

5 Replies

• Problem występuje zarówno na słuchawkach jak i głośnikach. Nie korzystam z żadnego oprogramowania do optymalizacji dźwięku. W trybie czystego rozruchu dalej ta sama sytuacja.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @milek30041997 

Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie dotychczasowych kroków. 🙂

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli zmienisz ustawienia konfiguracji dźwięku z poziomu gry. W menu głównym przejdź do Opcje, Dźwięk i z listy poniżej wybierz Głośniki Stereo/5.1/7.1. Dodatkowo upewnij się, że wartość przy dialogach wynosi 100 🙂

• Mam ten sam problem. Wszystko było ok przy 2 włączeniu gry brak dialogów. Napisy są. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @SuselPolski 

Dzięki za zgłoszenie. W tym wątku pojawiły się już pewne sugestie rozwiązania problemu. Czy wykonywałeś już jakieś korki, aby ten problem rozwiązać?

• @EA_Kuba Tak wykonałem wszystko o czym pisaliście nawet zaktualizowałem grę. Brak dialogów postacie poruszają ustami.

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,285 PostsLatest Activity: 7 days ago