Re: SWTOR subskrypcja
@Darth_Malgus_pl Heja, w którymś z moich poprzednich postów (#43) napisałem bardzo wyraźnie, że resetuje się hasło do konta EA z adresem email, który był użyty przy zakładaniu konta SWTOR i co widzę na stronie anglojęzycznej:
"[..]but i have linked Swtor accout on Gmail mail not wp.pl. this one a dont use for 8-9 years."
i
"Your linked ea account still uses the wp.pl email address ," ----- dokładnie tak jak mówiłem ....
Ehh... Konto Origin nie musiało być powiązane ze SWTOR przez Ciebie (tak jak powiązałeś je ze STEAM) to szło z automatu, ręczne powiązanie konta SWTOR z STEAM nie jest głupim pomysłem bo to nie ta akcja spowodowała problemy.
Dałem Ci również szczegółowe informacje w poście (#47) oraz linki do wątku gdzie było napisane czego i jak masz zrobić zrzuty ekranu (nieedytowane) dla suportu a tam widzę zamieściłeś wypreparowane ramki, jeśli takie coś wysyłałeś na suport to nie dziw się, że słabo to szło...
"Ok my understanding support have asked you to call and detailed the screenshots you sent them were not valid "
Mam nadzieję, że skończy się to dobrze ale nie ułatwiasz udzielania sobie pomocy :/
Pozdrawiam
J_DinAlt