Forum Discussion

Re: SWTOR subskrypcja

@Darth_Malgus_pl   Heja, w którymś z moich poprzednich postów (#43) napisałem bardzo wyraźnie, że resetuje się hasło do konta EA z adresem email, który był użyty przy zakładaniu konta SWTOR i co widzę na stronie anglojęzycznej:

"[..]but i have linked Swtor accout on Gmail mail not wp.pl. this one a dont use for 8-9 years."

i

"Your linked ea account still uses the wp.pl email address ,"      -----  dokładnie tak jak mówiłem ....

Ehh... Konto Origin nie musiało być powiązane ze SWTOR przez Ciebie (tak jak powiązałeś je ze STEAM) to szło z automatu, ręczne powiązanie konta SWTOR z STEAM nie jest głupim pomysłem bo to nie ta akcja spowodowała problemy.

Dałem Ci również szczegółowe informacje w poście (#47) oraz linki do wątku gdzie było napisane czego i jak masz  zrobić zrzuty ekranu (nieedytowane) dla suportu a tam widzę zamieściłeś wypreparowane ramki, jeśli takie coś wysyłałeś na suport to nie dziw się, że słabo to szło...

"Ok my understanding support have asked you to call and detailed the screenshots you sent them were not valid "

Mam nadzieję, że skończy się to dobrze ale nie ułatwiasz udzielania sobie pomocy  :/

Pozdrawiam

J_DinAlt

1 Reply

• Darth_Malgus_pl's avatar
    Darth_Malgus_pl
    3 years ago
    @DinAlt-Galatea sprawa wyglada tak. w systemie EA jest moj adres E-mail z którego sie kontaktowałem z supportem NFS:Undercover wtedy nie było (chyba) kont EA. próbujac wyszukac wszystkie konta z domeny Wp.pl pokazywało ze takie konto nie istnieje. ale to nie wazne. Steam zrobi mi zwrot środków na konto. jak tylko je dostane zwróce sie do suppotu czemu nie moge płacić na stronie. i moze odblokują. dzieki za porady

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 19 hours ago