Forum Discussion
8 years ago
Miałem ten sam problem, gdy zmieniłem domyślny folder położenia biblioteki gier na inny. Proponuje wyłączyć zapisywanie w chmurze i przywrócić domyślny folder położenia biblioteki gier. Ewentualnie ustawić go na inny. Origin/ustawiania aplikacji/instalacje i zapisane stany gry. Jak mam ustawiony ten folder domyślny na C wszystko chodzi płynnie, jak zmieniłem na inny dysk to zaczęły się dziwne przycinki podobne do waszych.
Anonymous
8 years agoNie sądzę żebym miał ustawione zapisywanie na innym dysku niż 'C ponieważ mam tylko jeden. Gdzie mogę wyłączyć zapisywanie w chmurze?
Pzdr.😉
Pzdr.😉
- Anonymous8 years ago
Wyłączyłem zapis w chmurze i nadal to samo...
- 8 years agoJak dysk nie jest przepełniony jeszcze można spróbować zwiększyć pamięć wirtualną. Zakładam, że masz wyłączone occlusion, efekty kinowe i inne bajery.
- 8 years agoJak znasz angielski to najlepiej zajrzyj na English Answers HQ i tam w technical issues jest temat "game is unplayable after TLJ patch". Tam jest dużo rozwiązań na przycinki podczas gry i części osób one pomogły. Niektórym niestety te wszystkie rady nic nie zmieniły.
About Star Wars Dyskusja o grze
Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,236 PostsLatest Activity: 55 minutes ago
Recent Discussions
- 55 minutes ago
- 18 hours ago
- 6 days ago
- 18 days ago