Forum Discussion
Znowu ten sam problem. Gra nie odpala. Tym razem czysty rozruch nie pomaga. Gra odpalała normalnie a za 5-6 razem reakcja jak wyżej. Czy ktoś wie jak to kur...* odpalić bo już mnie ch.. strzela. HELP
- 8 years ago
@wiesniakpoZiomek, daj spokój z tą grą 😃,EA wypuściło DEMO tej gry, przecież ta gra wygląda jak nie dokończona i totalne DEMO żeby zarobić jak najwięcej kasy, niestety pazerność nie idzie w parze z ich celem 🥳 są totalnie stratni z tą grą, ta gra już raczej umarła bo z takim zaangażowaniem i aktualizacjami to jej dobrze nie wróżę.
Taka wielka firma a ich dział od BATTLEFRONTA II to śmiech na sali,zrobienie im trzech skinnów zajeło miesiące z czego leia okej gdyby nie niebieski miecz luka to 😃 , dodając że to są skinny skopiowane z Battlefronta 2015 haha, naprawdę się z tym wysilili,ostatni sezon był 13 grudnia zamiast clone wars sezon 2 to będzie fan wars sezon żaden,4 bronie na klase normalnie full wypas z czego chyba heavy ma 2 takie same bronie jedna się rózni tym że ma dopisek LE i da się ją customizować😃, gdzie jest cuztomizacja postaci czy coś, nie wspominając o totalnym stutteringu w grach gdzie się spoko gra fajny team, to już następna runda zacina i mikro przycięcia, po czym musisz wyjść znajdzie ci nową grę a tam trafi ci się team bezmózgów to aż się grać odechciewa, czasem pogram ale od czasu do czasu bo tyle minęło czasu i nic konkretnego się nie zmieniło, pozdrawiam. - 8 years ago
ja ten error zgłaszam od dawna. tez macie od premiery podczas ładowania gry do menu ponad 2000 fpsów? coś jest nie halo. tylko w tej grze mam problemy
- Anonymous8 years ago
Witam wszystkich.
Kilka dni temu zakupiłem sobie BATTLEFRONT2. Jednak nie jestem zadowolony ponieważ gra bardzo się zacina. Szukałem odpowiedzi u wujka GOOGLE, niestety nie ma żadnej konkretnej na ten temat. Więc postanowiłem zapytać na tym forum, czy może ktoś zna przyczynę takiego lagowania i potrafi rozwiązać ten problem. Dodam swoje spostrzeżenia, a mianowicie wydaje mi się iż gry które są zainstalowane za pomocą ORIGIN , a mam takie dwie tj; BATTLEFRONT2 i BATTLEFIELD1 nie działają płynnie tylko mają jakieś zwiechy. Natomiast gry zainstalowane za pomocą STEAM działają perfekcyjnie. Zastanawia mnie więc, czy wina nie stoi po stronie ORIGIN, a nie samych gier. Dodaje link do krótkiego filmiku który pokazuje jak zacina się gra.
https://www.youtube.com/watch?v=vG1XXr1pLmY&t=0s&list=WL&index=62
- EA_Odix8 years ago
EA Staff (Retired)
Na początek chciałbym, abyś miał baczenie na język w Twoich wpisach! Pamiętaj, że to jest oficjalne publiczne forum i wiele osób je przegląda. Potraktuj to jako 1-sze ostrzeżenie. Co do Twojego problemu z uruchomieniem gry, wszelkie kroki, które powinny pomóc jak i czysty rozruch już dawno, zostały dodane do tego wątku, który radzę sprawdzić.
Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi. Powodzenia! 🤞
Problem wysokiej wartości klatek przy starcie gry, a co za tym idzie stabilności, ma być zaadresowany w marcowej aktualizacji (brak ETA). Na chwilę obecną, aby klatki nie skakały do takich wartości, możecie użyć obejścia z tego wpisu, który też dodałem do ogólnego wątku w sekcji (wydajność).
- Anonymous8 years agoPrzepraszam, ale za co te 1-sze OSTRZEŻENIE ?
- EA_Odix8 years ago
EA Staff (Retired)
Ostrzeżenie zostało zaadresowane do innego użytkownika. - Anonymous8 years agoPrzepraszam za moje wypowiedzi. Poniosło mnie.
- Anonymous8 years agoGra po patchu dalej niegrywalna. Przynajmiej kampania. Online jakos dziala ale tez bez rewelacji. Podsumowywując kupujac ta gre zostałem oszukany. Bo moj komp spełnia minimalne wymagania ponad norme powiedział bym nawet że bliżej mu do zalecanych a gra laguje jak bym miał karte geforca mx440 . zenada. Chamstwo i bezczelność EA jest tak wysoka ze na samą myśl mam lek wysokości. Pozdrawiam wszystkich. Niezadowolony i oszukany gracz. 🙂
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 6 days ago
- 7 days ago
- 14 days ago