Forum Discussion

LosPierogos's avatar
8 years ago

Star Wars Battlefront 2 The title is installed in a language you are not entitle

Witam, Po pobraniu 17% gry (aby była grywalna) i uruchomieniu jej pojawia się komunikat: "The title is installed in a language you are not entitled to play". Moje pytanie brzmi, czy po pobraniu 100% problem będzie się nadal utrzymywał i w razie takiego wypadku jest rozwiązanie?

17 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Aby rozwiązać problem z grą, w przypadku posiadania windows 10, należy utworzyć nowe konto systemowe i na nim uruchomić grę. Przed chwilą sprawdziłem, działa!.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago
    Doradca mi nie pomógł. mam taki sam problem. Zasugerował format kompa.
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago
    Udało mi się po przez stworzenie nowego konta w windows 7.
  • Po zakupie PL wersji gry i pobraniu wyskakuje błąd, w którym opisano, że gra jest zainstalowana w języku, do którego nie mam uprawnień. Origin mam ustawiony w języku PL, klucz do gry również był PL. Błąd nadal występuje pomimo reinstalacji gry. Proszę o pomoc! Dołączam zrzut ekranu. 

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

@TheRozReyk Twój postał został przeniesiony do tego wątku, znajdziesz tu potencjalne rozwiązanie].

• Znalazlem rozwiazanie.  Dziala u mnie. Trzeba zalozyc sobie nowego uzytkownika windows i odpalic gre z tego nowego uzytkownika ( w windows 7 zaklada sie nowego uzytkownika z panelu sterowania)

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,286 PostsLatest Activity: 3 days ago