Forum Discussion

CC-5576-39Qyejoq's avatar
CC-5576-39Qyejoq
Rising Novice
7 years ago

Star Wars Battlefront II: gra się nie uruchamia

Siemano, do wczoraj tj. 26.06 było wszystko super gierka latała po zainstalowaniu patcha, testowałem droideki🤓 Dzisiaj chce sobie pograć, klikam graj origin chowa sie na pasek startu, pare sekund niby coś ładuje i znowu wraca mi okienko z grą, przez chwile graj jest szare nie mogę kliknąć i potem znowu jest normalnie graj. Mogę robić tak w kółko a gra i tak sie nie odpala, nic sie nie dzieje. Reinstal zrobiłem, naprawiłem grę, dxdiag nic nie pokazuje, pliki dll z folderu z grą też usunąłem i dalej nic. Ktoś potrafi zaradzić?

2 Replies

• Mam to samo. Człowiek kupuje gre za 300zł i nie ma dnia żeby w grze coś poprawnie działało. NWM jak wy robicie te gry ale naprawdę nigdy nie widziałem gry tak na niskim poziomie 

• Znalazłem chyba sposób, przynajmniej tak mi się wydaje bo podjęte kroki skutkują odpaleniem się gry. Mianowicie w moim przypadku wystarczyło wyłączyć gaming app MSI i gra normalnie się uruchomiła. Sprawdziłem czy to może być to na 100% i wychodzi na to, że tak gdyż z włączonym gaming app'em od uruchomienia komputera i po podjęciu próby włączenia gry ("graj" itd) gra zachowywała się jakby się chciała włączyć ale nie mogła, po wyłączeniu gaming app'a gra o dziwo normalnie się włączyła. Być może u innych problemem może być command centre, nahimic msi x boost lub inne opro od graf audio od MSI. Pozderki

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 2 days ago