Forum Discussion
zresztą problem nie dotyczy tylko mnie , moje dzieciaki we Wrocławiu i Kutnie mają to samo !! tylko ze oni zaczeli gre od nowa a ja nie zaczne mam 17 godzin gry i nie mam zamiaru isć odnowa jeżeli jakiś mądry nie umie napisać oprogramowania do zapisu stanów gry. Bede się domagał naprawy. Zapłaciłem to ma działać !!
Dzięki za odpowiedź @adam06rabka.
W takim razie, zgodnie z tym o czym wspomniałem w podlinkowanym wątku to zmień jego nazwę na SaveGame00 i uruchom grę ponownie.
C:\Users\NAZWAUŻYTKOWNIKA\Saved Games\Respawn\JediSurvivor <- wykonaj wcześniej kopię zapasową tego folderu.
- 3 years ago@EA_Kuba Juz to dawno zrobiłem i gdyby zadziałało to by mnie tu nie było !!!
- 3 years ago
Jakieś inne rozwiązanie które działa ?? .
Zauważyłem róznice w rozmiarach plików : Backup00.sav-1209 KB oraz Backup00.sav - 1210 KB . z mojej wiedzy wynika ze teoretycznie powinien być ten sam rozmiar obydwu plików
- 3 years ago@adam06rabka Błąd ! ma być : Backup00.sav -- 1209KB oraz SaveGame00.sav -- 1210 KB
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @adam06rabka
Tak dla pewności, parafrazując kroki podanie w moim poprzednim linku:
Aby przywrócić zapis z kopii zapasowej z folderu z zapisami gry musisz usunąć plik SaveGame00.sav i zmienić nazwę Backup00.sav, na SaveGame00.sav.
Pamiętaj by wcześniej wykonać kopię zapasową tego folderu.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 6 days ago
Problem z pobieraniem
Solved19 days ago