Forum Discussion
Jakieś inne rozwiązanie które zadziała a nie jest z internetu ?
Hej @adam06rabka
Jeśli plik z kopią zapasową zapisu został również uszkodzony obawiam się, że grę trzeba będzie rozpocząć od nowa. Rozumiem, że nie jest to rozwiązanie którego byś oczekiwał nie mniej gra oferuje oprócz głównej linii fabularnej wiele pobocznych zadań, które mogą urozmaicić ponowne przejście gry od nowa.
- 3 years ago
Wiem w 100% że to nie tylko u mnie się stało . jeżeli po kazdej aktualizacji bedzie zjadało zapisy to gra jest do BANI jak nawet servis nie umie sobie z tym poradzić.; Zapłaciłem więc ma działać . Gdzie są poprzednie zapisy zeby np gre można było "poziom niżej " uruchomić ? Wszystko wwalone do jednego pliku który po aktualizacji zjadło ! PORAŻKA !!!. Juz nigdy nie kupie gry krórej współprodycentem bedzie Respawn Entertainment a jak kupie to dopiero po roku , zeby mieć pewność ze działa.
- 3 years ago
Nie próbujcie tego bo nie działa
Naprawa z apki EA -NIE DZIAŁA
Instalacja odnowa apki EA -NIE DZIAŁA
Czysty lub bezpieczny rozruch komputera PC -NIE DZIAŁA
Utworzenie nowego profilu użytkownika w swoim systemie i dodanie ich gry -NIE DZIAŁA
Usunięcie i instalacja gry -NIE DZIAŁA
Instalacja nowego systemu Windows 10 na innym kompie i skopiowanie zapisów - NIE DZIAŁAServis EA nie ma pojęcia jak to naprawić
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 6 days ago
Problem z pobieraniem
Solved19 days ago