3heragdtyl3eNew Novice4 months agoSTAR WARS się nie chce uruchomić Gra się nie uruchamia Zrzut ekranu 2025-10-18 201128.png1.2 MB
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 days ago1,306 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 2 days ago1,306 Posts
Recent DiscussionsSWToR Linked accounts Hej. Potrzebuję pomocy w związku z grą Star Wars: The Old Republic. Chciałbym wykupić subskrypcję, ale wyskakuje mi błąd, który to uniemożliwia. Aby kupić subskrypcję potrzebuję połączyć moje konto S...Jedi Ocalały problem z uruchomieniem Witam. Jedi Ocały działo mi bez trudu do 27 stycznia 2025 od świąt grudniowych 2025 . 28 stycznia NVidia wprowadziło mi nowsze sterowniki do monitora przez które Jedi Ocalały mi nie chodzi . NVIDIA w...jedi suvivor mam problem dotyczący ze gdy wejde do gry gra mi sie kraszuje wgl grafika jest jakaś dziwna prosze o szybką pomoc Error Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie - Jedi Ocalony Ktoś wie jak naprawić taki problem? Ciągle po uruchomieniu gry pojawia mi się okienko z napisem "Problem z konfiguracją gry zainstaluj grę ponownie". Kod wykorzystany Witam mam wszystkie części Star wars pudełka po roku czasu chciałem zagrać zalogowałem się na konto a tu żadnej z gier Star wars tylko dwie inne wpisuje kod z pudełka ok wyskoczyło że jest gra proszę...