Forum Discussion

WiganPTA's avatar
5 years ago
Solved

(Steam) Nie można uruchomić gry po podłączeniu konta Epic z Origin.

Nie mogę uruchomić gry na Steam od kiedy połączyłem konto Origin z Epic Games(z SWBF2 w bibliotece). Informacja, że muszę grę aktywować.
edit @EA_Kuba co to za wałek?

• @WiganPTAten sam problem podobno trzeba się z kontaktować EA aby odlinkować Epic Launcher z Origina, i tu pytanie do @EA_Kuba z kim się z kontaktować w tej sprawie? btw wysłałem PW

10 Replies

• odebrałem sobie battlefronta na epicu za darmo, pobrałem i wszystko git, następnego dnia kupiłem ea play na steamie. Wolę grać na steamie więc zrobiłem reinstall z epica na steama, ale origin widzi tylko jakby wersję epicową i jak włączam battlefronta to pokazuje się to: błąd

• mam ten sam problem od paru dni kombinuje jak to zrobic ale skutki sa marne nadal wywala mnie na bład logowania w Origin Gre mam na Epicgames  Z direct x mam wszystko wporzadku zero błedow

• WiganPTA's avatar
    WiganPTA
    5 years ago

Ten sam problem na pewno? Sprawa dotyczy gryzienia sie dwoch wersji gry z platformy Epic i Steam, ktore korzystaja z jednej biblioteki origin.

• @WiganPTAten sam problem podobno trzeba się z kontaktować EA aby odlinkować Epic Launcher z Origina, i tu pytanie do @EA_Kuba z kim się z kontaktować w tej sprawie? btw wysłałem PW

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Cześć wszystkim

Dziękuję za Wasze zgłoszenia. 

Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe informacje - dam Wam znać. 🙂

• @obiiwot to fakt ale to tylko obejscie. fixa nie ma i szczerze watpie, ze bedzie 😉 tutaj na forum steam opisalem jako tako na czym polega to obejscie. Poproscie poprzez live chat na ea help o odlaczenie kont steam i epic z origin to sprawi ze usunie powiazania gier z konta ea i wtedy zweryfikujcie pliki gry na steam, po uruchomieniu linkujecie z tym samym kontem i wlasciwie tyle

• czyli co musze usunąć battlefront II z Origin żeby połaczyło mnie z kontem ??

• WiganPTA's avatar
    WiganPTA
    5 years ago

Jak posiadasz ja na steam to zlinkujesz ponownie.

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 2 days ago