Forum Discussion
10 Replies
odebrałem sobie battlefronta na epicu za darmo, pobrałem i wszystko git, następnego dnia kupiłem ea play na steamie. Wolę grać na steamie więc zrobiłem reinstall z epica na steama, ale origin widzi tylko jakby wersję epicową i jak włączam battlefronta to pokazuje się to:
mam ten sam problem od paru dni kombinuje jak to zrobic ale skutki sa marne nadal wywala mnie na bład logowania w Origin Gre mam na Epicgames Z direct x mam wszystko wporzadku zero błedow
Ten sam problem na pewno? Sprawa dotyczy gryzienia sie dwoch wersji gry z platformy Epic i Steam, ktore korzystaja z jednej biblioteki origin.
@WiganPTAten sam problem podobno trzeba się z kontaktować EA aby odlinkować Epic Launcher z Origina, i tu pytanie do @EA_Kuba z kim się z kontaktować w tej sprawie? btw wysłałem PW
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim
Dziękuję za Wasze zgłoszenia.
Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe informacje - dam Wam znać. 🙂
@obiiwot to fakt ale to tylko obejscie. fixa nie ma i szczerze watpie, ze bedzie 😉 tutaj na forum steam opisalem jako tako na czym polega to obejscie. Poproscie poprzez live chat na ea help o odlaczenie kont steam i epic z origin to sprawi ze usunie powiazania gier z konta ea i wtedy zweryfikujcie pliki gry na steam, po uruchomieniu linkujecie z tym samym kontem i wlasciwie tyle
- @WiganPTA Mam nadzieję, że to naprawią
czyli co musze usunąć battlefront II z Origin żeby połaczyło mnie z kontem ??
Jak posiadasz ja na steam to zlinkujesz ponownie.
- @knyszy3000 Mam taki sam problem.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 6 days ago
Problem z pobieraniem
Solved19 days ago