4 years ago
SWTOR subskrypcja
Już prawie tydzień temu, tj. 4 października zakupiłem subskrypcję przez Steam'a, gdyż moja karta nie pozwalała na zakup miesięcznej subskrypcji przez stronę SWTOR i w dalszym ciągu subskrypcja nie zo...
Dzięki za odpowiedź.
Niestety, zmiana hasła przez stronę swtor.com nie przyniosła efektu. Przy próbie ponowienia subskrypcji transakcja albo jest odrzucana, albo - jeśli próbuję to zrobić przez PayPal - dostaję komunikat "An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. {0}" - trying again later daje taki sam efekt.
Mam inny adres mailowy powiązany z kontem EA, a inny z kontem SWTOR, ale przez lata nie stanowiło to problemu...
Przepraszam, że nie odpowiadałam tak długo - urlop.
Tak, hasło zostało zmienione i na koncie SWTOR i na koncie Origin/EA. Efekt nadal ten sam.
Przy próbie płatności przez PayPal - komunikat
"An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. {0}". Przy próbie ręcznego podania parametrów konta PayPal - komunikat, że ten adres PayPal jest już przypisany do mojego konta. Próba płatności przy użyciu karty - komunikat "We're sorry, but we can't perform transactions to this credit card. Please load a different one." - po kontakcie z infolinią banku mam informację, że problem nie leży po ich stronie (zresztą wszelkie inne transakcje i powtarzalne subskrypcje online przechodzą bez problemu) i karta jest w pełni aktywna.
Kompletnie już nie wiem co robić, zmiana numeru karty (ta sama karta jest przypisana do PayPala) nie wchodzi w grę, zresztą nie wiem czy to by coś zmieniło.
Czy może jest Wam znany jakiś problem z regularnym obciążaniem kart wydawanych przez niektóre banki?
P.S. Spróbowałam płatności jednorazowej, 60 days Game Time i wprawdzie komunikat o błędzie nie wystąpił, ale pole "Your Receipt" pozostaje puste, bez komunikatu, a karta nie została obciążona. Chciałabym pozostać płacącym klientem, ale takie problemy zaczynają mnie skutecznie zniechęcać do gry.
Hej @Hrefna_Heidhr
Dzięki za odpowiedź 🙂
Problem musi być powiązany z Twoim kontem EA/SWTOR. Skontaktuj się z nami telefonicznie podając oba adresy e-mail, a nasi doradcy sprawdzą dlaczego pojawia się opisany przez Ciebie błąd.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Daj mi znać po rozwiązaniu problemu z logowaniem 🙂
Ogromnie dziękuję za pomoc. Okazało się, że jakimś sposobem (bez mojego udziału, magia maszyn) moje konto SWTOR zostało usunięte i trzeba je było przywrócić, chociaż mogłam logować się nim do gry. Przy pomocy przemiłej Pani Małgorzaty z pomocy telefonicznej udało się to zrobić, trzeba było potwierdzić własność obydwu kont, udało się, mam dwa funkcjonujące aktywne konta EA - jedno stricte powiązane ze SWTOR i subskrypcja się pobrała.